Takatalven paluu ja muuta

10.5.2014

@pihpep

Vihdoin on kännykässä toimiva netti, sen avulla Instagram-tilin kuukausia kestänyt kooma sai väistyä. Uusi luurikin on nyt käytössä, toivoa sopii että akun kesto olis edellistä parempi. Kameraominaisuudet siinä on ainaki n. tuhat kertaa, öh, edistyneemmät.

Yllä siis taas kännykkäkuvakollaasi, tällä kertaa aika vahvasti Pihlaa täynnä. Mukana on mm. pari kuvaa "possupuistosta" jonka vanhempani rakensivat takapihalleen (kuvissa tosin vielä hitusen keskeneräisenä). Se on siis aitaus jossa mopsit voi ottaa aurinkoa, tuijotella maisemia jne. Pihlakin viihtyy aitauksessa oikein hyvin ja Peppi käy siellä joskus vähän möllöttämässä. Aidan korkeus on semmonen että mun koirat kyllä pääsis siitä yli ihan helposti, mutta toistaiseksi kumpikaan ei ole edes yrittänyt. Valvomatta ne ei tuolla oleskele.

viime sunnuntain ja maanantain välisenä yönä tänne satoi kunnolla lunta, takatalvi part 2 vyöryi niskaan takavasemmalta. Lumi pysyi maassa ainaki maanantai-iltapäivään asti. Myös rakeita on satanut. Tulispa (lämmin) kesä pian!

Pepin nurmipiehtarointikausi alkoi huhtikuun lopussa, sillon oli vielä tosi lämmintä. Taisi alkaa ennätysaikaisin nyt noi puuhat, yleensä ekat piehtaroinnit on tehty toukokuun puolella. Kuvakollaasissa onkin myös yksi piehtarointikuvanen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs