Parkourpiski

16.10.2014


Oon opettanut koirille semmosta, että kun ulkona tulee vastaan hienoja kantoja, isoja kiviä tms. niin niiden päälle kun menee kököttämään saa palkkaa. Se on sekä erittäin köyhä temppu että niksi jolla saan ne jotenkin poseeraamaan kameralle.

Noh, Pihla on nyt tehnyt siitä harrastuksen. Se bongailee ihan itsenäisesti kaikenlaisia "korokkeita" ja jos päästän sen menemään niin sehän menee ja kipuaa niiden päälle palkkaa odottamaan. Tää videolla näkyvä kivenlohkare on yksi näistä koiran ite bongaamista. Ekalla kerralla meinas käydä hassusti, käveltiin vaan ton kiven ohi, koirat oli remmeissä. Mulla ei ollut hajuakaan siitä mitä toi teini aikoi tehä, yhtäkkiä se vaan lähti loikkimaan ylös kiveä (oltiin lähellä sitä).. Onneksi tajusin päästää remmistä irti ettei se tipahtanut alas. Ihme elukka.

Joskus Peppikin menee sen perässä tonne, mut se menee yleensä helpompaa sivua pitkin, siinä kohtaa kivi on muotoutunu semmoseks että siinä on ikäänkuin pienet rappuset. Hyvä juttu, koska Peppi ei todellakaan ole niin ketterä kuin toi pikkupaviaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs