Hiljaista

9.5.2015


Meillä on melko tylsää.

Kun Pepin juoksut veti viimeisiään, Pihlalla ne vasta alkoi. Synttäreitäänkin teini vietti juoksuisena.
Nyt vaan kärsimättömänä odottelen, että tää juoksuhölmöily on ohi taas hetkeksi ja voidaan nauttia alkavasta kesästä muutenkin kuin pelkästään remmilekkeillen.

5 kommenttia:

 1. En tajua, miten saat otettua vastavaloon niin upeita kuvia:) Itsellä aina epäonnistuu....Ja aivan ihana blogi

  VastaaPoista
 2. Tuli mieleen, että kuinka paljon yleensä touhuat koiriesi kanssa päivittäin?(sis.irtiolot,tempuilut,remmilenkit yms.) Mulla n.sun koirien kokoinen koira ja sen kanssa olen sen 3,5-6 h. Joka sis.2-3,5h vetolenkkiä, 1-2h irtioloa(sis.temppuilua,juoksemista yms) ja ehkä0,5-1h remmilenkkiä. Että miltä sun korvaan kuulostaa kun sinulla vähän samanlaisia koiria? Olen vielä peruskoulussa joten aikaa on:)

  Kauhee raamattu tuli tosta:)
  Ihana blogi upeat koirat ja kuvat!!

  VastaaPoista
 3. Aivan upeita kuvia taas kerran :)

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanan tunnelmallisia kuvia! Vau!
  Terveisin yksi kateellinen, jolla myös vastavaloon kuvatut kuvat tuppaavat aina epäonnistumaan... :DD

  VastaaPoista
 5. Anonyymi #1: harjoittelua, harjoittelua.. :D Ei se kyllä ihan helpoimmasta päästä ole tuo vastavaloon kuvaaminen :') Kiitoksia!

  Anonyymi #2: mun mielestä vaikuttaa oikein hyvältä tuo sun tarjoama liikunnan määrä :) Kuulostaa siltä että liikut koirasi kanssa enemmän kuin tarpeeksi ja on monipuolista tekemistä :)

  Meillä liikutaan tähän tyyliin: arkena vien koirat aamuisin n. 15min pissatuslenkille ja töistä kotiuduttuani liikutaan reippaasti vähintään sellaiset 2-3 tuntia. Viikonloppuisin ja lomaillessa tulee yleensä liikuttua enemmänkin kun on sitä aikaakin enemmän :D

  Tällä hetkellä tosiaan tehään lähinnä remmilenkkejä Pihlan juoksujen takia, mutta muuten sitten päiväohjelmassa on myös vaihtelevasti irtioloa, koirapuistoilua, tokoilua, jäljestystä, pyörälenkkejä sun muuta.. :)

  Ja kiitos! :)

  Aurora: kiitos! ^^

  Henni: paljon kiitoksia :) Kyllä mullakin näitä vastavalokuvia menee paljon roskiin kun eivät ota onnistuakseen, mutta onneksi aina muutamia helmiä löytyy sieltä epäonnistuneiden seasta :D

  VastaaPoista

 
template base by Designer Blogs