Kojootti suolla

6.9.2015


Syksy on saapunut ja sen myötä Pihlan karvanlähtö on edennyt siihen pisteeseen, että se todellakin muistuttaa taas pahasti reissussa rähjääntynyttä kojoottia.

Mutta vaikka se näyttääkin ihan karvattomalta nyt, niin silti siitä lähtee vieläkin ihan luvattoman paljon karvaa! Tää on ollut pahin karvanvaihtorumba EVÖR. Hukun pian karvaan. Imuria ja Furminatoria ei käy kateeksi, ovat tehneet rankasti ylitöitä..

Peppikin vielä kylvää karvojaan minne sattuu, mutta se ei ole mitään Pihlaan verrattuna.

Eilen käytiin siskon kanssa heittämässä kodittomille koirille järjestettyyn keräykseen sapuskaa ja sen jälkeen käytiin Musti & Mirri-kierroksella. Ostoskoriin päätyi uudet pannat (ks. kuvat), pantoihin vilkkusysteemit (koska kaikki aiemmin hommatut vilkkupannat jne. on nykyään rikki/hukassa) ja nameja.

Eipä ole piskit pitkään aikaan käyneet missään kaupassa sisätiloissa, ja sen huomasi.. Hönöt yritti kurkottaa joka ikiseen herkkulaariin ja Peppi hienosti törmäsi perä edellä johonkin hyllyynkin vielä.

Siellä saatiin vihdoin punnittua Pihla. Se on viimeksi punnittu joskus alle vuoden ikäisenä muistaakseni.. Arvioin painoksi 25kg ja se olikin aika lähellä totuutta: 24kg oli punnituksen tulos.

Lopuksi vielä kuvia parin viikon takaa. Pihlan turkki oli silloin vielä siedettävän näköinen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs