On ne tehty sokerista

25.10.2015


Esittelyssä tyttöjen uudet sadetakit. Ostin nää jo pari kuukautta sitten, mutta syksy on ollut niin kuiva ja aurinkoinen ettei ole ollut paljoa tarvetta näille.

Rukka (Pets) Stream-takkeja ovat nämä. Peppi on banaani ja Pihla on kärpässieni..! Paljon muitakin kivoja värivaihtoehtoja oli, mutta nää oli mun supersuosikit.
Istuvuus ok, kivan malliset, huppu on turhake (sen saa pois!). Kiinnitykset on valitettavasti suurimmilta osin tarroja, mutta suht. kestäviltä tarroilta vaikuttavat. Ei ole vaikea pukea päälle.

On se vaan mukavaa että takki suojaa koiraa sen verran ettei sisällä tartte kuivata muuta kuin tassut ja ehkä vähän päätä & häntää.

3 kommenttia:

  1. Hienot sademanttelit! Helpottaa kummasti lenkkeilyn jälkeistä putsaamista :) Tuota keltaista mallia mäkin tsekkailin Mustista&Mirristä, mut tarrojen ja puuttuvan koon takia jäi kauppaan..en tiedä pysyiskö nuorimmaisen mukana, vaikka ompelutaitoisena tietysti voisin näppärästi tuohon ommella pistolukonkin :-) Ehkä pitää tsekkailla tämmöinen meillekin verkkokaupasta..

    VastaaPoista
  2. Mun piskit on nyt jonkin verran juosseet & riehuneet nää takit päällä eikä tarrat ole auenneet vauhdissa, mutta toi "tuunaus" kuulostaa kyllä hyvältä idealta :) En tajua miksi noita tarroja pitää tunkea joka paikkaan, pistolukot & vetoketjut on parempia..

    VastaaPoista
  3. Hyvä kuulla! Sitä mäkin oon miettinyt - ajattelisi, että ovat kyllä saaneet palautetta noista, mutta silti näissä vielä edelleen on nää tarrat...eikö se nyt järkikin jo sano, että ne eivät pysy yhtä hyvin päällä kuin pistolukot ja vetskarit? :D

    VastaaPoista

 
template base by Designer Blogs