Ennakkohelteet ja chihuviikko

14.5.2016
5v 4kk

Vielä pari viikkoa sitten valittelin täällä kuinka on ollut niin kylmä ja luntakin vaan satoi.. Sitten ihan yhtäkkiä mukava pikku helleaalto vyöryi niskaan. Jotenkin tosi omituista että toukokuun alussa oli noin lämmintä! Luontokin alkoi vihertämään ennätysvauhtia.
Nythän sitten onkin jo taas perinteisemmät kevät/kesä-tunnelmat: sataa kuin saavista kaataen. It was fun while it lasted!

Ämmien juoksut alkaa olla ohi, huh. Päästään liikkumaan vapaammin.
Pöksytilanteen kanssa kävi lopulta niin, että jouduin ostamaan uudet Pihlalle.. Mutta nyt ne on taas pyykätty ja vihdoin niillä on oma tietty laatikko josta löydän ne helposti sitten loppuvuodesta (ellen sitten leikkauta noita neitokaisia ennen sitä, saas nähdä).#Chihuviikko2016 on käynnissä, pikkuiset tuli meille tiistaina. Nemo tosin on nyt muualla hoidossa ettei se viriili vanhus stressaa itseään henkihieveriin mun narttujen viimeisten juoksutuoksujen äärellä.

Tuollainen kuvassa näkyvä remminjakajajuttu tuli hankittua nimenomaan chihuja ajatellen. Tuo on kätevä silloin kun mennään "ruuhka-aikaan" lenkille jolloin ohituksia voi tulla paljon, silloin on ihanaa kun kädessä on viiden remmin sijaan kolme.
Tuo menee välillä solmuun joo, mutta ei sen selvittelyssä kauaa mene. Aamulla, illalla ja mahdollisilla yölenkeillä pääsevät menemään erillisissä remmeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs