Sekapäivitys

19.6.2016- Sääjaarittelua heti alkuun: perus keskikesää.. Vettä ja aurinkoa vuorotellen. Kunnon ukkosmyrskyjä kaatosateineen kuitenkin odotellaan vielä.

- Satoi tai paistoi, yölenkkeily on mukavaa. Ei ketään missään, vain me, metsä/pelto/missä ikinä mennäänkään, iki-ihanat hyttyset ja joskus ehkä pari rusakkoa myös..

- Eroahdistustilanne: jotain kehitystä on tapahtunut sen jälkeen kun tästä viimeksi kirjoitin. Välillä on päiviä jolloin ovat melkeinpä koko työpäivän ajan ihan hipihiljaa. Useimmiten on kuitenkin ollut kokonaisuudessaan muutamien minuuttien verran sitä samaa nyyhkimistä ja haukahtelua (lähinnä Peppi äänessä).
Ääntelyn määrä alkaa siis lähestyä sitä luokkaa jonka pitäisi olla ihan jees talossa jossa lemmikkien läsnäolo on OK. Eivät naapurit tosin valittaneet silloinkaan kun se huutelu oli pahimmillaan, joko ovat tosi kärsivällisiä taikka eivät ole olleet kotona kuuntelemassa.

Nahkarullia en enää anna järsittäväksi kun oon poissa, Peppi oli alkanut taas ahmimaan omaansa ja siinä voi käydä huonosti. Kongien tyhjentäminen saa riittää. Muuten kaikki on ennallaan eli on edelleen Digital Dogsitterit sun muut tukena.

- Tuo kuva jossa Waltteri on Pepin vieressä on tosi tärkeä. Siis siinä on ikuistettuna varmasti ensimmäinen hetki kun Peppi antaa tuon muksun tulla noin lähelle ilman mitään kiukuttelua. Peppihän on inhonnut Waltteria alusta asti, se on pakoillut sitä kuin ruttoa ja ärähdellyt vaan jos rääpäle on tullut lähelle. Nyt ilmeisesti vihdoin tämäkin mopsipoika saa luvan hengittää samaa ilmaa Hänen Korkeutensa kanssa!

- Jos Peppi on hitusen vähentänyt äksyilyä, niin samalla Pihla on ollut ihmeellinen tosikko viime aikoina. Leikit ei oikein maistu, mieluiten haluaisi haastaa riitaa vieraille koirille. Tyhmeliini. Tuntuu että siitä tulee joka juoksujen jälkeen entistä yrmeämpi! On niin rankkaa olla narttu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs