Matalapainetta ja uusia tuulia

28.8.2016Viime kuussa kirjoitettua, kesäkuvien vähäisyyteen liittyen: "... vielä on aikaa taltioida kesäisiä kuvia". Noooh... Aikaa olisi ehkä ollut, mutta kun vettä on taas tullut taivaan täydeltä lähes joka päivä, on kamera pysynyt tiukasti hyllyssä. Eilen sentään sain nuo muutamat koirapuistokuvat otettua ennen kuin Rauli-myrsky yltyi ihan mahdottomaksi.

Saas nähdä päästäänkö ollenkaan sänkipeltoilemaan tänä vuonna, nämä sateet kun ovat kurittaneet peltojakin melko rankasti.

Sadetakit ovat siis kovassa käytössä ja heijastinliivit on pitänyt kaivaa esiin iltalenkeille. Kesä taitaa olla aika lailla ohi, koiratkin ovat sen huomanneet ja tiputtelevat kesävillojaan pois oikein urakalla. Pihla onkin jo saavuttanut perinteisen "karvaton kapinen kojootti"-lookinsa.

Pihlasta puheen ollen, miten kävi sen puolihuolimattoman laihdutusprojektin joka käynnistettiin keväällä - hoikistuiko se yhtään? Khyllä, on sillä jonkinlainen vyötärö nyt ja kylkiluutkin tuntuu helpommin. Projekti jatkunee silti vielä vähän, vaikka pianhan alkaa seuraavat juoksut ja neitokainen paisuu sitten niiden myötä...

Pokémon-metsästystä ollaan edelleen harrastettu satoi tai paistoi. Kaupungilla metsästysreissuilla yllättävän monet ihmiset (varsinkin lapset) ovat halunneet rapsutella mun tyttöjä ja oon ollut siitä vähän ihmeissäni kun yleensä mun koirien aiheuttamat reaktiot ovat ihan vaan neutraaleja tai sitten sellaista "äää isoja pelottavia koiria, kierrän ne kaukaa"-meininkiä.

Yksinolojen suhteen tilanne on OK. En ole nauhoittanut kertaakaan nyt koska yläkerran asunnossa jatkuu The Ikuinen Remontti - ainakin osa remppaäänistä tulisi mukaan nauhoitukseen ja sitten pitäisi pätkä kerrallaan tutkia ääniä että löytyykö sieltä seasta koiramaista ääntelyä.. Naapureilta oon kuitenkin vähän kysellyt palautetta ja ei ole kuulemma kuulunut mitään. On ollut aina hiljaista kun itsekin kotiudun.

Ulkona tapahtuva maalausoperaatio on mun kämpän osalta vihdoin ohi ja aitamateriaalit on ostettu. Nyt pitäisi vaan ajaa nurmikko takapihan alueelta ja asentaa se aita. Eiköhän se ole valmis ennen kuin on lunta maassa, ehehh.

Täällä ÄÄääässssjoella oli Keskikaupungin yö/Kauppojen yö jolloin siis keskustassa oli kauppoja auki tavallista myöhempään. Myös Musti & Mirri oli osana tätä, ja pitihän siellä käydä. Mulla oli koirat siellä mukana, olivat vähän hämmentyneitä ja joka ikiseen nami/puruluukoppaan olisi pitänyt saada tunkea naamat, mutta ei tarvinnut hävetä silmiä päästään kuitenkaan.

Kuvassahan tuo saalis jo näkyykin, mutta siis: kissanruokaa, pallo, nameja, turkkilisäravinnetta (tää menee taas osastoon "ei välttis tarvita tätä, mutta kun uutta pitää taas saada kokeilla!! Tahtooo!!"), pennulle nameja, pentuKongi ja pennulle näyttelyhihna.

Pentupentupentu. Noin. Nyt se on paljastettu. Koirakakara on tulossa myöhemmin syksyllä!
En kerro vielä että minkälainen otus on kyseessä, se selviää sitten kun vauveli tulee, tai sitten kun en enää malta olla postaamatta kuvia siitä.
Yleensä vältän kaikenlaista etukäteen hehkutusta koska vainoharhailen että mitä jos jotain meneekin pieleen. Nyt kuitenkin päätin heittää vainoharhat sivuun, onhan se nyt kivaa jotain pentuhöpinää kirjoitella. Odotusta on edessä vielä yli kuukausi, yhyy!Lopuksi vielä huikea kissanhiekkareportaasi.

Mä oon ollut kristallihiekan uskollinen ostaja oikeastaan aina. Nyt kuitenkin mun suosimat halpiskristallihiekat ovat laadultaan heikentyneet niin, että ihan muutamassa päivässä pissin haju tulee läpi ja mä en siedä sitä yhtään. Sen sijaan että olisin alkanut ostamaan jotain kalliimpaa saman tyypin hiekkaa, halusin kokeilla jotain erilaista.

Ensin ostin Prima Catin Baby Powder-hajustettua savihiekkaa. Hiekan rakenne oli hyvä ja puhtaan hiekan tuoksu oli jees, mutta kun hiekkaan oli pari kertaa väännetty asiat niin se hajuste muuttui ihan karmeaksi (vaikka kaikki pökäleet ja paakut olisi kerätty pois!). Eijei.

Olin menossa ostamaan saman merkin hiekkaa hajustamattomana, kun sitten huomasin että sen vieressä oli myynnissä ÖkoPlus-puupellettihiekkaa jota on kehuttu pitkin nettiä. Luulin että sitä joutuu tilaamaan netistä, joten oli melkoinen yllätys kun löytyi tavallisen marketin hyllyltä. Ostin sitä kokeiluun, ja nyt vaikuttaa siltä että se jää meillekin käyttöön. Paakkuuntuu hyvin ja sinnikkäästi estää hajuhaitat!

2 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä niin hienot koirat, en kestä! Ja tui vielä kolmas tulossa, innolla odotan millanen pupsi sieltä kotiutuu. :) Hurjasti onnea jo nyt uudesta karvakaverista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitämme!! :)
   Joo oon kans niin innoissani että en tiedä miten tätä odotusta kestää, apua :D

   Poista

 
template base by Designer Blogs