Paluu Poriin

26.7.2018


Oli pakko ottaa uusinta viime vuoden reissusta Poriin, kun siellä oli silloin niin kivaa. Lomaakin tässä just vietetään, hyvä ajoitus pienelle seikkailulle.

Etukäteen pikkuisen jännitti: jos helteet jatkuvat, voidaanko me tehdä koirien kanssa yhtään mitään koko visiitin aikana? Autossa oli hyvä ilmastointi, siitä ei tarvinnut murehtia, mutta määränpää mietitytti enemmän.

No, onneksi lämpötila pysyi kolmenkympin alla ja voitiin jopa jonkin verran kierrellä paikasta toiseen kunnon turistityyliin. Välillä piti toki pysähtyä varjoon ja juottaa & kastella koirat ennen kuin matka taas jatkui. Chihut laitettiin välillä lepäämään pyörätuolissa liikkuvan kaverini kyytiin. Chihu-Express!
Käytiin tutkailemassa vähän eri reittejä kuin viime vuonna. Ihania merimaisemia ja laivoja joka paikassa!

Koirarannalla tietysti myös käytiin parikin kertaa, sehän oli melkeinpä se oleellisin etappi koko reissussa! 😂 Pihla ja Käpy olivat taas koko laumasta ainoat, jotka läträsivät vedessä edes hetken..
Nyt sinne oli muuten tuotu viime vuonna kaipaamiamme roskiksia, jee!

Olihan mukavaa taas, ja jos kesäiset aikataulut sen vaan jatkossakin sallii, niin totta kai me suunnataan taas tuonne. Alustavia suunnitelmia jo ainakin on.

Kuten nähdä saattaa, niin kuvia tuli otettua ihan helkkaristi. Instasta löytyy vähän lisää vielä, ja tämän postauksen ulkopuolelle jääneet otokset lataan sinne myös jahka ehdin (toki myös nämä tämän postauksen helmet tulee sinnekin).

Kaikkihan ei tietenkään voi mennä ihan putkeen aina:

- Paju oli jotenkin tosi onnettomuusherkkä, kompuroi kivikossa ja sai hiekkaa silmäänsä.. Molemmista selvittiin säikähdyksellä, ei pysyviä vaurioita.

- Leirintäalueella oli iso, hyökkäävän remmiräyhäisä koira joka oli kiinni pikkupikku flexissä eikä omistaja hallinnut sitä ollenkaan, sai pelätä että se ohut naru napsahtaa poikki.

- Vuokramökki oli muuten kiva tälläkin kertaa (tilava, siisti, jne.), mutta yöllä siitä muuttui tuskallisen kuuma sauna. Tuuletusikkunat olivat yhtä tyhjän kanssa - ilma ei liikkunut niistä ollenkaan.. Oven avaaminen auttoi, mutta jos oven erehtyi tempaisemaan auki yöllä, mökki täyttyi hetkessä kymmenistä - ellei jopa sadoista hyttysistä. Ja ne olivat niin äkäisiä että pistivät myrkystä huolimatta! Yöunet jäi aika vähille.

Ennen reissua esitin koirille vienon pyynnön: "jos on mitenkään mahdollista, niin älkää aloittako karvanvaihtoa ennen kuin ollaan kotiuduttu sieltä Porista". Paju oli toki jo omansa aloittanut, lähinnä siis tyttöihin yritin vedota. Ei auttanut. ARRRRRMOTON karvanvaihto alkoi pari päivä ennen matkan alkua. Senpä takia esim. Pihla on aika pörröinen ja rähjäinen näissä kuvissakin... 😂

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs