Tämä tässä on otsikko

27.11.2018


Eräässä FB:n koiraryhmässä oli hauska keskustelu siitä, mitä omistajat arvelisivat koiriensa ostavan mikäli ne saisivat 20€ ja "vapaat tassut" sen suhteen mihin haluaisivat sen käyttää. Tässä omat vastaukseni sieltä kopioituna ja vähän täydennettynä.

Peppi ostaisi ainakin porkkanaa, ruisleipää (tai hapankorppuja), banaaneja, omenaa, kissan märkäruokaa, kananmunia, Frolic-ydinjätenappuloita, popo-jauhelihaa (possu-porkkana).. Ja mikäli rahaa olisi vielä jäljellä, niin varmaan jonkun ison ja pehmeän tyynyn heittäisi lopuksi kärryyn.

Pihla saattaisi haluta jotain uusia leluja. Erilaisia palloja lähinnä, osa niistä saisi mielellään sisältää iki-ihanan vinkuominaisuuden. Ja sitten iso pussillinen niitä sellaisia kuivattuja pikkukaloja.

Pajukin keskittyisi syötäviin juttuihin. Paljon jäniksenkorvia ja noita yllä mainittuja pikkukaloja se ainakin haluaisi. Hau-Haun tonnikalaherkut olisivat listalla myös ihan ehdottomasti, ja kissan märkäruokaa voisi lähteä mukaan muutama purkillinen. Lopuksi se ehkä haluaisi vielä jonkinlaisen luxusviltin jonka alle on mukava kaivautua.


Tuli myös tällaisia "nakuilukuvia" kesken kaiken villapaitailun koska pikkuherra onnistui jälleen strippaamaan itsensä paidasta ulos. Ei sentään saanut tätä paitaa hukattua, mutta se oli ihan luminen (tai no, huurteinen pikemminkin) enkä jaksanut sitä sille enää pukea, kun oltiin pian menossa kotiin anyways 😅

Ja vielä edittiä kehiin, tässä myöhemmin räpsittyjä kuvia, kun sateli taas pieni tomusokerikerros ja sitä piti fiilistellä edes vähän:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs