Peppi 8v

31.12.2018


Kokonaiset kahdeksan vuotta. Niin se vaan on, ett√§ Peppiina on ihan seniorikansalainen jo! ūüíĖ

Sekavat fiilikset. Täällä me nyt juhlistetaan näitä synttäreitä, mutta samalla mietin vähän kauhuissani että miten mun pikkuinen musta pantteri voi olla jo noin wanha.

Toivottavasti Pepill√§ on edess√§ viel√§ monia onnellisia ja terveit√§ vuosia. T√§√§ koira on mulle niin √§√§rett√∂m√§n rakas ja t√§rke√§ (kuten kaikki muutkin mun lemmikit, mutta aina l√∂ytyy se yksi joka on ihan erityinen). ūüíĖūüíĖūüíĖ

Tänään Peppi on ollut oikein riehakkaalla tuulella, sanoisin että on ollut aika mieluisat synttärit. Se muun muassa löysi koirapuistosta mahtavan pallonraadon josta se ei millään olisi halunnut luopua..

Tapaninpäivänä lensi roskiin eräs Pepille tosi tärkeä pehmolelu. Se oli siinä kunnossa ettei sitä edes kannattanut korjata enää. Liikaa reikiä.
L√§hdin sitten ostamaan syntt√§rilahjaksi sen tilalle uutta pehmolelua. Yksisarvista etsin, mutta lopulta alelaarista l√∂ytyi suloinen lammaspehmolelu. Kassalla k√§vi ilmi, ett√§ se on pennuille tarkoitettu "lohdutuslelu" jonka sis√§ll√§ on pattereilla toimiva syd√§n joka oikeasti sykkii. Sen on tarkoitus luoda pennulle turvallisuudentunnetta, kuin olisi emon vieress√§... No, eip√§ tuosta ominaisuudesta mit√§√§n haittaa ole, Peppi saa nyt sitten ottaa yhteyden sis√§iseen pentuunsa. ūüėÖ Aivan onnessaan syntt√§risankari on sit√§ jo kantanut mukanaan ja halinut.

Toisena lahjana saa järeän puruluun, ja tietysti kakkuherkuttelu on jo hoidettu pois alta. Tällä kertaa kakku oli hampurilaistyylinen luomus: ruisleivän välissä koirien maksalaatikkoa, piimää, babyporkkanaa.. Ja päällä vielä kuoretta.


Lopuksi vähän jotain asian vierestä:
Tämän postauksen kuvat (no, tuota kakkukuvaa lukuunottamatta) on otettu eräällä tyhjällä tontilla joka on tässä lähistöllä. Siinä tontilla oli ennen kerrostalo... Samainen talo jossa mä asuin Pepin ja Pihlan kanssa muutama vuosi sitten, ennen kuin tuli kutsu kokoukseen jossa ilmoitettiin että koko rakennus puretaan maan tasalle. Monenlaisia suunnitelmia tuolle tontille on ollut sen jälkeen, mutta tyhjä se on edelleen. En ole aiemmin kokeillut käyttää sitä kuvauspaikkana, ja aika haasteellinen se olikin ainakin ison koiran kanssa, kun taustalla on muitakin kerrostaloja ynnä muuta sälää.

Pointti on kuitenkin se, että on hassua tepastella tuossa, kun vielä muutama vuosi sitten meidän olohuone saattoi olla juuri siinä kohtaa.

- - -

Laitan tähän vielä linkin Rajat räiskeelle-kansanaloitteeseen. Vaikka itse olenkin onnekas kun mun koirat eivät raketteja pelkää, monet muut siitä kärsivät ja olisi hyvä jos ilotulitetouhua hillittäisiin.

- - -

Hyvää uutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs