Sateista mökkitunnelmointia

25.7.2020


Pitäähän The Mökille ehtiä edes kerran kesässä. Eilen lähdettiin, tänään sitten tultiin kotiin.

Eilinen oli sään puolesta jotain aivan kauheaa - rankkoja kuurosateita, kovaa tuulta, kylmimmillään oli 9°... 🙄 Mutta onhan siinäkin omanlaisensa tunnelma, kun pimenevässä kesäillassa istuu sähköttömässä mökissä kynttilät palaen ja sade ropisee kattoon 😍 Ihan oikeasti! Oli se mukavaa, vaikka toki mieluummin olisin istunut ulkona kuvaamassa lämpimän illan auringonlaskua.

Sateesta huolimatta Pihu veti noin miljoonat metsähepulikierrokset. Peppi lepäili milloin missäkin, ja Paju häsläsi osallistumassa kaikkeen mitä tehtiin.


Aamulla sää selkeni ja aurinkokin näyttäytyi, kunnes meidän kotiinlähdön aikoihin taivas taas pimeni oikein dramaattisin elkein. Onneksi ehdittiin pahimman sateen alta pois.

Peppi ei kyllä edelleenkään tykkää veneilystä, ja ehkä vähän samaistun sen tuntemuksiin.. Tai no, mulle laiturilta veneen kyytiin pääseminen on se pelottavin osa, Pepille taas kaikki kyytiin kiipeämisestä itse matkantekoon on kurjaa. Onneksi tuo matka on kuitenkin aika lyhyt. Pihla ja Paju sen sijaan ovat veneessä aivan rennosti.

Siskon tyttis nappasi tuolta järvestä hauen, ja mä sain kunnian tehdä siitä koirilleni sapuskaa. Keitin sen ja pyöräytin blenderissä muusiksi. Maistiaisten antamisen jälkeen annostelin haukismoothien jääpalamuotteihin ja heitin pakkaseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs