Paju 4v

6.8.2020


Mun ihana pikku päästäinen juhlii synttäreitään tänään! Paju on niin hieno poika, reipas ja sopeutuvainen pässinpää. Kaikessa mukana. ❤︎ 

Pajun synttärit alkoivat vähän ankeasti, kun kävin nyt just tänään näyttämässä noita sen vuotavia silmiä lääkärille. 
Ei oikein mitään selkeää diagnoosia sieltä saatu mukaan: silmät eivät ole tulehtuneet, hampaat on sen verran hyvässä kunnossa ettei ongelma siitä johdu, ruoan aiheuttamaa tuskin on...

Että ehkä sitten joku ulkoinen tekijä niitä ärsyttää ja pistää vetistelemään.. Kuten vaikkapa se jo epäilty siitepöly. Senhän näkee sitten, jos silmät alkavat voida paremmin kun siirrytään syksy-talvi-akselille.
Lääkäri kehotti myös varautumaan siihen, että silmät ei tästä enää tuon kummemmiksi muutu, siis että tämä vuotaminen voi myös olla vaan uusi, pysyvä ominaisuus Pajussa.

No, sai se kuitenkin kokeiltavaksi hoitavia silmätippoja. Toivottavasti auttavat. Niiden lisäksi pitänee sijoittaa kyynelnesteen värjäymiä poistaviin aineisiin.

Paju käyttäytyi taas nätisti, stressasi toki, mutta oli hiljaa eikä ärhennellyt muille asiakkaille eikä lääkärille.

Lääkäristä päästyämme mentiin yhdessä hakemaan synttäriherkkuja: koirien jäätelöä sekä "vegekrokoja", krokotiilin muotoisia puruherkkuja joiden sisälle levitän maapähkinävoita.

Tämän herkuttelun jälkeen poika siirtyykin vähän kevyemmälle linjalle, lääkärin vaaka paljasti että sellaiset 0,5kg olisi ehkä hyvä saada pois..

Ulkona on sateista, joten viihdepuoli järjestetään sisällä, lelunheittoa tiedossa niin paljon kuin jaksaa, mikäli prinssi itse siis sattuu olemaan leikkituulella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs