Kevätmasis sivuun ja kamera ulos

14.5.2021


Onhan se jo aikakin laittaa lisää kevätkuvia, kun niin urhoollisesti sain raahattua kameran ulos - jopa kahteen otteeseen!
Pihlan, Wornan ja Waltterin kuvat on viime viikonlopulta, jolloin oli vielä koleaa, ja siksi Pajua ei näy mukana. Waltteri ei yhtään ymmärrä meidän pelto/metsäretkiä, se vaan istua möllöttää ja tuijottaa kuin paheksuen, vaikka kuinka yritän kannustaa sitä tutkimaan ympäristöään. 😄

Koska en halunnut taas Pajutonta postausta, odottelin näitä loppuviikon hellepäiviä, jotta sain myös pikkumiehen ylös, ulos ja kameran eteen. Kuvien välissä on siis vain muutama päivä, mutta vesisade ja lämpö saavat kyllä ihmeitä aikaan, heti vihertää enemmän!

Jos jotain kuulumisia vielä tähän kuvien kylkeen: meidän arkirutiinit ovat hieman muuttuneet, koirat ovat nyt keskenään enemmän (ihan normaalin työpäivän rajoissa mennään silti + pääsen aina moikkaamaan niitä ruokatunnilla). Jännitin, että onko Wornalle tullut treeniä tarpeeksi: pärjääkö se ilman mua, vai alkaako huutamaan perään? Yhden eroahdistushelvetin läpikäyneenä nämä jutut on aina tosi hermostuttavia. Jännitys vaikuttaisi kuitenkin olleen turhaa, tähän mennessä kaikki on mennyt hyvin. Kotiin tullessa täällä on vastassa vain rentoja, päikkäreiltä heränneitä koiria.

Seinänaapurin kanssa on sellainen sopimus, että hän ilmoittaa jos mun kämpästä kuuluu koirien metelöintiä. Hipihiljaista on kuulemma ollut. Noudatan kuitenkin elämässä "pessimisti ei pety"-mottoa, joten oon varautunut toimiin, mikäli yhtäkkiä jotain probleemaa ilmenisi.

Ilmoitin Wornan loppukuun pentumätsäreihin. Siinä eniten mietityttää se, että miten tuo överisosiaalinen kenguru reagoi, kun koiria on paaaaljon ympärillä ja kaikkiin pitäisi päästä tutustumaan.. Ehkä nakkipaketilla siitä selvitään. 😅 Ja kyseessä on tosiaan pentumätsärit, joten tuskin muutkaan siellä ihan täydellisesti käyttäytyy, jostain pitää aloittaa, tuleepa kokemusta, jne.!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs