Tohtori Wonkensteinin ensimmäinen mökkireissu

14.11.2022


Mökillä on ollut kaikenlaista remppaa meneillään, ja pelkkä ajatuskin remppatyömaan keskellä seikkailevasta Wornasta on ollut aika hasardi. Ollaan siis pysytty poissa, mutta nyt viikko sitten käytiin nauttimassa remontin hedelmistä.

Wornalle oli siis luvassa eka kerta mökillä, ja samalla eka kerta veneen kyydissä. Veneeseen se meni ihan itse hyvinkin reippaasti, ei onneksi imenyt mun venejännitystä itseensä. Kyydissä istui nätisti ja katseli maisemia.

Mökillä poika oli toki innoissaan uudesta paikasta, joskin oli silti aika hillitty touhujensa suhteen koska sillä sattui silloin olemaan taas maha kipeä (vatsaongelmien syy muuten selvisi, siitä lisää joskus).
Olisi varmasti mennyt uimaan jos olisi ollut lelu mukana, se meinasi ilman leluakin mennä pulahtamaan. Onneksi ei mennyt, lähinnä koska läpimärän paksuturkkisen koiran kuivaaminen näin loppusyksystä sähköttömällä mökillä olisi voinut olla aika mielenkiintoinen prosessi.

Reissun päällä syöminen on ollut teinille joskus haasteellista, mutta nyt se söi kiltisti sekä ruokansa että lääkkeensä. Yönkin nukkui tyytyväisenä, ei mitään ympäriinsä ravaamista.

Mietin, että tuo mökin seutu voisi olla sellaista, että siellä W voisi joskus saada irtiolovapauksia tutkapannan kera. Katsotaan.
Kiva reissu oli tämä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs