Ekaa kertaa koirauimalassa

7.3.2023


Pienellä viiveellä kirjaamista taas, mutta viime viikolla käytiin koeajamassa Koirauimala Saukko.
Mukaan lähti äitee, sisko ja kaveri, koiria mukana sekalainen sakki.

Uimaan oli menossa Worna, muutamat muutkin kävivät pulahtamassa, mutta enimmäkseen tulivat mukaan jotta ne voitiin pestä tuolla. Mulla ainakin on kylppäri niin pieni, että jos vaan tarjoutuu mahdollisuus pestä koirat muualla, siihen pitää tarttua.

Wornaa jännitti allas ja/tai altaaseen vievä ramppi aluksi. Kymmenisen minuuttia se vain kierteli allasta kuin kissa kuumaa puuroa ja inisi turhautuneena. Sisko oli jo vedessä ja yritti kannustaa huskiittia uimaan, ja lopulta sitten siskon eli "uittajatädin" ja mielenkiintoisen lelun yhdistelmä vei voiton ja uintihommat pääsi alkamaan. Uimalan valikoimista löytyi uusi lempparivesilelu, ja sisko osti Worsesterille sellaisen omaksikin! 😍

Tunniksi varattiin aika ja siihen tulee päälle vähän ekstraa jotta ehtii pesemään koiran/koirat ennen ja jälkeen uimisen. Uimalan tilat oli toimivat ja siistit, tykkäsin että pesutiloissa oli lenksut joihin sai koiran kiinni, helpompi pestä. Kuivausvempaimet olivat koiraystävällisen hiljaisia. Tarjolla oli pelastusliivejä ja leluja joita sai lainata, sekin oli mahtavaa kun tosiaan lelu jonka itse toin kotoa ei edes kelvannut paikan päällä...

Ainoa parannusehdotus olisi se, että ehkä joku pieni roskiksella varustettu koirien vessa-alue ulkona olisi hyvä, koska vaikka kuinka ulkoiluttaa ennen uimalaan menoa, voi tulla vaikka odottamaton jännäkakka taikka pissahätä vesileikkien aikana suuhun menneestä vedestä.

En ottanut kameraa mukaan, kun en tiennyt kuinka hyvin kameran heilutus olisi tuolla onnistunut (näköjään ihan hyvin, tietääpä jatkoa ajatellen). Näistä kuvista osa on lähtöisin mun kännykästä, lopuista kiitokset siskolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs