Ahmatin onnenpäivä

8.8.2013

Aamulla lampsittiin taas lääkärille, aikomuksena otattaa Pihlasta vielä ainakin yksi röntgenkuva josta näkyisi pikkuelukan vatsalaukun tila. Eilenhän se näytti lääkärin mielestä epäilyttävältä, ikään kuin siellä olis jotain vierasta jumissa.

Tänään kuvassa ei enää näkynyt mitään huolestuttavaa, vatsalaukku kumisi tyhjyyttään (mikä oli siis tässä yhteydessä hyvä asia). Suolistoa ärsyttäneet hiekatkin olivat pienen paastoamisjakson aikana tulleet luonnollista kautta ulos, puhdasta oli.

Nyt Pihla saa siis syödä tuota lääkärin määräämää ruokaa (Specific digestion support, raksuja + pehmeää sapuskaa) ja jatkaa antibioottikuuriaan. Ruokaa syötetään siihen asti että noi pakkaukset hupenee loppuun, ja siinä niiden loppuvaiheilla voi alkaa asteittain vaihtamaan normaaliin ruokaan. Aion vaihtaa ruokamerkkiä, vaikka varsinaista allergiaa ei ilmeisesti olekaan, niin ei toi aiemmin syötetty silti Pihlalle sopinut siitä kutinasta ja simmujen rähmimisestä päätellen..

Tuntuu kuin kivi olis tipahtanu sydämeltä.

Ja se pennun RIEMU kun se tajusi että nyt hänen kippoonsa laitetaan ruokaa! Nyt se raukkaparka saa taas syödä, kerää lihaa luidensa päälle ja kasvaa normaalisti.
Tällä hetkellä kakara pureskelee onnessaan nahkarullaa jonka ostin sille juhlistaakseni tätä uusinta käännettä.

Voi olla että se hiekan syöminen loppuu nyt kun se saa ruokaa riittävät määrät eikä masu ole enää kipeä (se kun saattoi syödä sitä kipuunsa), mutta aion kyllä silti kytätä sitä silmä kovana ja tehdä selväksi että hiekkaa ei nassuteta..

Mulla oli taas odotushuonekuvia, mutta laitetaan niiden sijaan tämä iloinen räpsäisy,


Ensi viikon perjantaina toisille rokotuksille, se toimii hyvin myös kontrollikäyntinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs