Jälkihommia 11.11

11.11.2014


Pitkästä aikaa tein kunnon jäljet piskeille. Viimeksi taisin tehä.. keväällä?
Pihlalla on ilmeisesti ollut ikävä tätä puuhaa, sen verran oli intoa.. Aika siivosti kuitenkin lopulta ajoi jäljen. Peppiä vähän ahisti kun yritin ottaa näitä kuvia ja häsläsin liinan kanssa, mutta enpä häirinnyt liikaa kun ei jättänyt hommaa kesken vaan keskittyneesti sekin eteni maaliin asti. Ei ole taidot ruostuneet, hyvä niin.

Edit: aina unohan kirjotella "tarkempia" tietoja jäljistä. Pituuksiahan mä en vaivaudu mittaamaan esim ikinä, mutta ihan sopivasti sitä pituutta oli molemmilla joo ok. Jäljet sai muhia maastossa semmoset 35min. Ei tuullut juurikaan.

Vielä asiaa videoista: muistin, että mulla on Vimeo-tunnukset ja kokeilin ladata sinne pari videota testiksi. Tulos: sinne ladattuna ne ei ole ihan niin hirveetä pikselimössöä kuin Youtubessa! Rakastamaani kuvanvakauttajatoimintoa tuolla ei kai ole, mutta ehkä silti lataan Vimeoon jatkossa.

Eiliseltä, urheat metsurit vauhdissa. Puolustaudun sanomalla että toi mäntymikälie oli jo kaatunut ja teki kuolemaa. En anna koirien teurastaa mitään elinkelpoisia puita.

Viime viikolta. Tossa lopussa tömistelin kun yritin haastaa ne jatkamaan hippaleikkejä.

4 kommenttia:

 1. Oi näyttää kivalta touhulta :) ja kauniita koiria

  VastaaPoista
 2. Joo se on niille mukavaa aivojumppaa tuo nenätyöskentely :) Kiitos!

  VastaaPoista
 3. On koirilla ollu mukavaa! Ois jännä joskus lukea ihan tarkka postaus tästä jäljestämisestä, että miten teillä kaikki tarkalleen tapahtuu :) Pitäis itsekin kokeilla tätä, Mulan on niin hajujen perään, että vois tykätä.

  VastaaPoista
 4. Voishan siitä tosiaan joskus kirjotella enemmänkin, vaikka aika yksinkertaiset kuviot meillä on tän homman suhteen kun vain omaksi iloksi puuhastellaan. Kyllä suosittelen tämmöstä harrastetta jos tosiaan koira muutenkin tykkää käyttää nenäänsä paljon :)

  VastaaPoista

 
template base by Designer Blogs