Seikkailua ja mäenlaskua

24.1.2015


Eilen 23.1 käytiin chihuloiden kanssa Kurikassa laavulla. Mahtava reissu, hauskaa oli. Sääkin oli mainio, ei liian kylmä (taisin ylipukea Pepin, arvioin kylmyyden yläkanttiin!) ja lunta satoi kauniisti. Oltiin myös ainoat retkeilijät paikan päällä, joten saatiin olla aivan rauhassa eikä koirien leikkejä tarvinnut rajoittaa mitenkään.

Mun hurttien lisäksi mukana oli chihu Tatti.

Koirat riehuivat, saivat tietysti vähän makkaraa, lähentelivät makkaratikkuja ja osallistuivat innokkaasti mäenlaskuun..

Pihla myös kokeili vähän yksilövetoa pulkan kanssa, painolastina klapeja. Pulkkaahan pitäisi oikeaoppisesti vedättää vain aisojen kanssa, mutta tuossa ei nyt ollut mitään pelkoa siitä, että pulkka yhtäkkiä syöksyisi koiran jalkoihin. Näytti olevan hänen mielestään ihan ok hommaa.


Tatin armaat ihmiset käväisivät näköalatornissa ja Tatti oli kovin hämmentynyt

Tässä näkyy nyt se mäenlaskuun osallistuminen...

NÖÖÖN NÖÖÖÖNNN!...

4 kommenttia:

 1. Eikä, vähänkö söpö Tatti :') Teiän reissu kuulostaa tosi kivalta :) Ja kuvista päätellen koirat nauttivat täysillä. Hienoja kaikki kuvat, mun lemppari tällä kertaa oli toi mv-kuva, siinä on hieno tunnelma. Odotan jo innolla vastauksia kysymyspostaukseen!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka ihanan talvisia kuvia :-) Te olettekin olleet tässä meidän lähellä Luovan näkötornilla - se onkin kiva paikka ulkoilla :)

  VastaaPoista
 3. @ Lilli: joo, Tatti on tuollainen pieni söpöläinen :) Kiitoksia taas! ^^ Ja kiva että vastaukset kiinnostaa :D

  @ Siiri: kiitos! :)

  @ Hertta ja Kerttu: kiitos paljon :) Tuolla oli kyllä tosi kivaa ja on nätti paikka. Kameravalvonta on ollut hyvä sijoitus kun vandaalit eivät ole tuhonneet laavua tai kotaa ja muutenkin kaikki oli niin siistiä :) Tuolla pitää käydä uudestaankin!

  VastaaPoista

 
template base by Designer Blogs