Lumenpaisumus

6.2.2015


Ai moi, helmikuu.

» Viime viikonloppuna saatiin tänne lisää lunta. Varovaisen arvion mukaan ainakin semmoset 30cm!
» Koirapuistoilua, vetotreenejä, umpihankijuoksua...
» Pepin tassuja oon rasvaillut, huomasin että olivat kuivaneet ikävästi ja halkeamiakin näkyi. Ovat jo paremmalla mallilla.
» Pieleen mennyt leluostos: ostin pallon joka vaikutti kaikin puolin kivalta ja kestävältä, mutten ottanut huomioon sitä, että lumessa kastuessaan se on liukas eikä siitä saa otetta -> Ei kelpaa! Jospa sitte lumettomaan aikaan leikkisivät sillä..
» Opittua: jos hommaa broilerin kauloja, ne pitää Pepille syötettäessä leikata pieniksi paloiksi, koska muuten se pyrkii nielemään ne kokonaisena. On se älykäs, pureskeluhan on ihan yliarvostettua puuhaa..
» Tän postauksen kuvat on nyt otettu sillä mun "hyljeksityllä" 70-200mm-objektiivilla. Tän reissun aikana muistinkin pääsyyn sille, miksi en ole ko. putkella hirveästi kuvannut: nää mun piskit pysyy niin lähellä mua. Ei auta vaikka kuinka yritän perääntyä kauemmas, aina pitäisi kai olla joku muu mukana harhauttamassa sessuja kauemmas. Yleisesti ottaen kiva että pysyvät lähellä, mutta kuvaamisen puolesta olis kiva jos ottaisivat vähän etäisyyttä välillä.

5 kommenttia:

 1. Tunnen tuskasi, koira on aina liian lähellä. :I Eikä se juokse kuin yhteen suuntaan - kohti.

  VastaaPoista
 2. @ Siiri: kiitos! ^^

  @ snapshotartist: joo, melko vaikeaa on ton tyyppisellä putkella kuvata kun kuvattavat pyörii jaloissa :Dd Mun hurtat taas sais useammin juosta suoraan kohti, täydelliset "kohtijuoksukuvat" aina vaan haaveissa........

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia taas kerran! :)

  VastaaPoista

 
template base by Designer Blogs