Sekalaista asiaa, osa 3445

11.3.2015Piehtaroivaa Pihlaa. Pepin piehtarointikausi alkaa vasta kun loputkin lumet häipyy ja nurmi herää kunnolla.

Uuden asunnon miettimisestä muodostui ajankohtainen asia kun tuli tieto että tää meidänkin asuttama kerrostalonrähjä puretaan. Aikaa on, mutta olis silti kiva mahdollisimman nopeesti hoitaa muutto pois päiväjärjestyksestä. Rivari tai kerrostalon alin kerros, noi on taas ne vaihtoehdot joihin tähdätään.

Pentuasiaa pohdin nyt siltä kannalta, että jos uudessa kämpässä elämä alkaa sujumaan eikä muutto laukaise koirissa mitään uutta yksinolo-ongelmaa, niin sitte vois jossain vaiheessa se koirakakara tepastella taloon. Saas nähdä.

Sisko vei Pihlaa pyörälenkille tänään, osasi se vielä nätisti mennä pyörän vierellä. Pitääpä itekin joskus sen kanssa pyöräillä, tulee vaihtelua vetohommiin. Juostakin se tykkäisi, pitääköhän se canicross yrittää tuoda takaisin kuvioihin?...


Tuosta panta-asiasta ajattelin vielä jatkaa. Tää löpinä kuuluis ehkä edellisen merkinnän kommenttiosioon, mutta laitanpa nyt tähän kuitenkin. Kommenteissa tuli esiin 2 asiaa jotka halusin käydä läpi.

1. Pistolukkopannat on tosiaan suht. turvallisia, sellasen voi jopa uskaltaa jättää koiralle kaulaan.

2. Aina omistaja ei yksinkertaisesti halua ottaa pantaa pois. Itekin mielelläni jätän koirille pannat joskus, varsinkin jos mennään ekaa kertaa tutkimaan jotain uutta irtioloaluetta. Siitä tulee jonkin sortin mielenrauha kun tietää, että JOS koira(t) jostain syystä lähtis karkumatkalle, pannasta voi olla hyötyä etsinnöissä. Siinä kun voi olla omistajan tiedot tai sitten se voi muuten vaan auttaa koiran tunnistamisessa.

Että njoo, vaikka ton edellisen merkinnän tunnekuohuinen sanoma saattoi vaikuttaa siltä että "ei enää mitään pantoja koskaan ikinä" niin kyllä niitä tulee edelleen näkymään silloin tällöin, mutta ainakin puolikurrat pysyy jatkossa vain ja ainoastaan remmilenkkipantoina.


Lopuksi vielä tämä Instakuvavyöry. Sieltä löytyy Pepin nappulaääriviivahaaste-suorituksen lisäksi ihan yleistä kevätauringosta nauttimista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs