Joulupuu on rakennettu

19.12.2015


Sekalainen päivitys ennen joulua.

- Pihla ei ollut viimeisimpien juoksujensa aikana niin masentunut kuin yleensä, mutta nyt sitten juoksujen jälkeinen masis on tavallista vahvempaa. Luultavasti myös tää hyvin vaihteleva ja sadepitoinen sää tympii sitäkin. Ei huvita leikki eikä juuri mikään muukaan, koirakaverit yrittää turhaan innostaa neitiä.
Onneksi edes remmilenkit sujuu ja SISÄLLÄ se kyllä välillä painii Pepin kanssa. Noh, eiköhän se tuosta taas ajan kanssa tokene. Lihoo vaan perhanan laiskiainen..

- Pihlalla oli myös pitkästä aikaa vatsa sekaisin alkuviikosta, siitä muistinkin päivittää ruokapostaukseen mukaan poikkeustilanteiden ruokintakuviot.

- Innostuin opettamaan koirille tempun. Tai no, voikohan sitä kutsua tempuksi? Osaavat nyt napata namin ilmasta kun heitän sen niille. Hutejakin sattuu, mutta on onnistumisprosentti jotain 95% luokkaa kuitenkin. Ahmatti-Peppi oppi tän nopeammin, ylläri.

- Ei lunta-lunta-ei lunta-pallottelu jatkuu. Tällä hetkellä ulkona on taas mustaa ja viimeisimmästä pienestä lumisatsista on muistona vain teitä päällystävä jääkerros.
Lumettomuus ei meidän joulua pilaa, mutta mä niin toivon, että pari viikkoa sitten lehtien sivuilla näkynyt "lunta tulee kunnolla ehkä vasta helmi/maaliskuussa"-ennuste ei pidä paikkaansa..

- Joulukuvat sain onneksi otettua silloin, kun lunta vielä oli. Ei ollut ihan helpoin operaatio tänä vuonna. Ensimmäisenä suunniteltuna kuvauspäivänä alkoi sataa vettä kesken kaiken.. Toisena kuvauspäivänä tuli sopivasti vähän uutta lunta, mutta aika kävi vähiin ja sain melkeinpä juosta ottamaan kuvat ennen kuin tuli pimeää.

- Meillä on oma joulukuusi! Pieni, muovinen, surkea ja söpö. Se on ihme kyllä saanut olla rauhassa, mitä nyt Lulu on välillä käynyt mätkäisemässä pari koristetta alas.

- Mitä muuten kissoille kuuluu? Ihan hyvää. Pipsa täytti 10v tovi sitten ja siitä eukosta pitäisikin tehdä joku oma postaus tai ainakin ottaa uusia kuvia.


PEPIN TALVIMUOTINURKKAUS:

Kylmähköä/kylmä tuuli-look. Valoisaan aikaan tästä asukokonaisuudesta puuttuu tuo heijastinliivi ja vilkkupanta, paitsi jos ollaan sellaisessa maastossa jossa haluan lisätä elukan näkyvyyttä vaikka valoa olisikin.


Aikuisten oikeasti kylmä-look.

Uusittu TOSISUPERKYLMÄ-AAAAAAaaaa-look puuttuu vielä! Se eroaa tuosta ylemmästä ainakin siten, että hankin vihdoinkin Pepille ne tossut että se pärjää pakkaspäivinä lumihangessa paremmin.
...Siis jos nyt enää ikinä nähdään täällä mitään kunnon lumihankea. Nyyh.

Vielä loppuun joitain kännykkäräpsyjä,

3 kommenttia:

 1. Onpa teillä talvista! Täällä sataa taas kaatamalla vettä. Peppi on siis aika kylmänarka?

  VastaaPoista
 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Kännykkäräpsytkin ovat mukavia, niissä on oma fiiliksensä :)

  VastaaPoista
 3. Sarianne: on ollut talvista aina hetken kerrallaan, ei ole enää :( Ihan on syksyiset maisemat nyt taas, vettä ja kuraa enemmän kuin laki sallii..

  Peppi ei tosiaan kovin hyvin siedä/kestä kylmyyttä. Kylmänarkuus on sillä sisäänrakennettu ominaisuus, mutta varmasti myös osaksi mun syytä, kun oon sitä niin ahkerasti pukenut vaikkei olisikaan mitään kunnon pakkasia :Dd

  Sirkku: kiitoksia! ^^ Mä myös tykkään kännykkäkuvista kun niissä tulee usein taltioitua sellaisia pieniä arjen hetkiä joita ei järkkärin kanssa vaivautuisi kuvaamaan :D

  VastaaPoista

 
template base by Designer Blogs