Peppi 5v

31.12.2015


No nyt on The Queen Bitch saavuttanut hienon iän! Onnea mun rakkaalle keski-ikäiselle kulmakunnan kauhulle! ♥ ♥ ♥

Synttärilahjakasasta löytyy kuva täältä linkin takaa. Tuo alunperin jouluksi suunniteltu setti tuli juuri sopivasti tänään perille, yhden lelun ostin vielä lisäksi ja siskolta tuli tuo nahkarulla.

Kauppojen uusivuosiruuhkassa unohdin tyystin ostaa synttäriporkkanat, mutta lupaan että huomenna saa ämmä herkkusoseensa kun äiteen pakastimesta kuulemma löytyy vielä jouluvalmisteluista yli jäänyttä keitettyä porkkanaa.

Pari pentukuvaa!:

"Ensin aattelin ihan vaan söpöillä, mut sit tajusin et siskon/velin* korvan järsiminen on kivempaa"
* En muista kumpi kahdesta black-tan-sisaruksesta tuossa oli uhrina

Ja tietysti
Hyvää uutta vuotta!

2 kommenttia:

  1. Onnea Pepille! täältäkin löytyy Peppi (kani), joka on tosin jo 6-vuotias :)

    Oon kyllä ihan rakastunut tähän sun blogiin! Niin ihanan simppeli ja yksinkertainen, ei mitään ylimääräistä, mutta silti niin persoonallinen. Sulla on kyllä semmonen blogintekotaito, jota monella ei oo ja jonka olemassaolon tajusin vasta, kun törmäsin tähän blogiin! <3 Tykkään erityisesti, että et oo pakolla kirjottanut tänne mitään, nuo lyhyen ytimekkäät kuvaukset sivupalkissa sekä sun ja koirien esittelysivuilla toimii todella hienosti! Niin ja toi on kiva, kun tosta sivupalkin ylhäältä pääsee katsomaan mitä toi blogin nimi tarkoittaa :) Täältä ei voi kyllä keksiä mitään kehitettävää/huonoa sanottavaa, joten jatka samaa rataa! :D

    VastaaPoista
  2. Peppi kiittää!
    Ja kiitos muutenkin kommentistasi, pelastit päiväni! On aina tosi kiva kuulla palautetta, varsinkin näin positiivista :) Me jatketaan samaan malliin!

    VastaaPoista

 
template base by Designer Blogs