Blogivuosi käyntiin

12.1.2016


Vihdoin eloa blogiin. Tällä kertaa vuosi alkaa retkeilykuvilla ja sekalörpöttelyllä. Vielä pitäisi vaivautua askartelemaan uusi banneri.

Vuoden ekan eräjormailureissun kuvat siis tuossa yllä. Kivaa oli taas, ja paikoittaista kovaa tuulta lukuunottamatta ei onneksi ollut hurjan kylmäkään.

Noista kuvista saattaa huomata taas jotain uutta Pepin talvivarustelussa.. Pomppa vaihtoi väriä! Halusin sittenkin värikkäämmän version ja vaikka tuo pinkki näytti netin tuotekuvissa ihan oudon sävyiseltä, niin livenä nähtynä se olikin oikein kiva. Nyt Peppi saa hohtaa radioaktiivisen pinkkinä hangen keskellä.

TopCanis Halla-tossutkin näkyy kuvissa, ihan mahtavat! Suojaa jalkoja hyvin, pysyy jaloissa (kahdet tarrakiinnitykset ja pitkä varsi), pehmeät, suht. helppo pukea.
Tilasin Pihlallekin tuollaiset. Teinin tassut toki kestää kylmää paljon paremmin kuin Pepin, mutta jossain vaiheessa sillekin tulee raja vastaan ja pakkanen puree anturoita liikaa.

2015 tammikuussa oon otsikoinut postauksia esim. näin: "Pakkanen paukkuu" ja "Naama jäätyy". Nyt nuo lähinnä naurattaa, koska Menneisyyden Minä ei tiennyt kylmyydestä mitään. Viime viikon tappopakkaset ei ihan heti unohdu. Alla oleva kuvapari tiivistää tunnelmat aika hyvin. Lyhyitä pissatuslenkkejä tehtiin ja aktivointilelut kaivettiin esille..


Ensin oli kauan niin lämmintä että koirat alkoi kevätfiiliksissä tiputtelemaan karvojaan.. Ja sitten sukelletaankin yhtäkkiä tuollaisiin pakkaslukemiin. Melko reilua.

Lunta on aika vähän, silloin tällöin satelee laiskasti lisää. Saisi tulla kunnon lumimyrsky tännekin.

4 kommenttia:

 1. Oi ihana paikka! Jos saan olla utelias, niin missä olitte? :)

  VastaaPoista
 2. Nää sun kuvat on kyllä kaikki niin hienoja! :)

  VastaaPoista
 3. Me oltiin tuolla meidän vakiokohteessa eli Paukanevan luontopolulla Sjoella :) Siellä on kyllä tosi nätit maisemat!

  Juulia: Kiitos! ^^

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoja kuvia! Mainio toi Pepin ja pienen chihun yhteiskuva. :D

  VastaaPoista

 
template base by Designer Blogs