Lumi pöllyää

16.1.2016


➤ Ylimmissä kuvissa Peppi on lempipuuhissaan eli laserpisteen perässä, olihan sillä taas kivaa. Meillä oli lainassa melko tuju laserkynä jonka piste näkyy jopa päivänvalossa vähän.
Pakollinen lasertietousosio (kun joku kuitenkin huolestuu): kyllä, osataan käyttää laseria varoen ja erityisesti silmiä välttäen. Peppi on leikkinyt laserilla lähes koko ikänsä eikä ole alkanut jahtaamaan autojen ajovaloja/heijastuksia/varjoja/tmv.

➤ Lumimyrskyn tilasin ja sellaisen kai sainkin, aika hillityn version vaan. Ihan kivasti on silti tullut uutta lunta! Aurinkokin näyttäytyi.

➤ Viimeksi ylistin Pepin tossuja (TopCanis Halla), mutta nyt pitää moittia niitä. Pohjissa näkyy jo reikiintymistä vaikka ovat olleet käytössä vasta vähän aikaa! Yritän keksiä miten niitä voisi korjailla..

➤ Pihla muistutti olevansa yhä pahainen teini joka haluaa vähän perseillä joskus.. Eilen oli havaittavissa sellaista lievää "lällällää, mulla ei ole korviaaaa lol"-meininkiä. Onneksi se ei usein käyttäydy noin.


➤ Tämä karvapallo on siskon laumaan liittynyt kodinvaihtajapapparainen Nemo. Niin hurmaava chihuvanhus! Söpö kuin mikä ja mukava luonnekin.

5 kommenttia:

 1. Voi herranjestas toi viimeinen kuva! Ihan suosikki näistä kaikista.

  VastaaPoista
 2. Nuo kaulahuivikuvat ja vika kuva!!!! Ihanat!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia, varsinkin viimeinen!

  www.tottethehavanese.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille ^^ Tuo viimeinen kuva on kyllä ollut suosittu!

  VastaaPoista
 5. Viimeinen kuva on täälläkin suosikki! Niin suloinen chihu!! <3

  VastaaPoista

 
template base by Designer Blogs