Aurinkoa hangella

22.1.2016


Paukkupakkasten uusintakierros tuli ja meni, mutta Pihlan tossujen toimitus vaan viivästyy aina vaan. Maa on varmaan vihreänä kun tossut vihdoin tulee perille. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Tämän postauksen kuvia ottaessa pakkasta oli -25° ja laitoin pakon edessä Pihlalle "varatossut" jotka löysin aiemmin Musti & Mirrin alelaarista. Ovat myös TopCanis-merkkiset, Halla-tossujen edeltäjät ilmeisesti, ja näitä en suosittele kenellekään. Lyhyt varsi, vain yksi tarranauha, jäykät. Etujaloissa voivat pysyäkin, mutta takakoivista lentävät hyvin nopeasti pois.

Pepillä on nyt tuollainen fleecetuubihuivi myssyn virkaa toimittamassa, ideana on että sillä saisi suojattua korvat kovimmilla pakkasilla. Sitä ei kyllä arvosteta yhtään..

In other news,


Ostin piskeille poronsarvia järsittäviksi. Aluksi vaikutti siltä, ettei näistä(kään) ole mitään vastusta Pepin puruvoimalle, mutta kun ohut kärki oli poissa ja vuorossa oli paksumpi kohta sarvea, Peppi ihan turhautui kun ei saanutkaan tuhottua sitä nopeasti ahmien.

Pihla taas tajusi heti että näitä on tarkoitus jäystää rauhalliseen tahtiin, mutta siinä ei ole mitään uutta, teini kun on aina osannut nakertaa luita fiksusti.


Nappulamerkki lähtee ehkä kenties vaihtoon. Tuli tällainen uutuus vastaan, ja herätti mielenkinnon sen verran vahvasti että oli pakko tilata säkillinen kokeiluun. Aika perus edullisen hintaluokan ruoka sinäänsä, mutta hyvältä vaikuttaa ja sopii osaksi meidän 50/50-ruokintamallia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs