Umpihanki

3.3.2016


Vesisateiden uhka on taas läsnä, joten piti vielä äkkiä rynnätä kuvaamaan tämä nykyinen lumitilanne (joka on siis vielä muhkeampi kuin viime postauksen aikoihin).

Pihla alkaa taas näyttämään kovin rähjäiseltä tuon karvanvaihtonsa kanssa.. Pepistäkin karvanvaihdon huomaa, muttei niin selkeästi: sen turkissa alkaa näkyä pieniä tummanruskeita töyhtöjä kun sen olemattoman ohut pohjavilla puskee ulos.

On aika alkaa miettimään millaisen shampooputelin ostaisi.. Elukkoja odottaa perinteinen kevätpesu.

- - -

Viime aikoina teinikoira on ollut koirapuistoissa monien pentujen innokas leikkikaveri. Se parhaansa mukaan leikkii rääpäleiden kanssa hellin ottein, niin söpöä. Pitäisi joskus jaksaa ottaa kamera koirapuistoon mukaan pitkästä aikaa.

- - -

Ostettiin äiteen kanssa puoliksi sellainen Schollin pyörivä jalkaraspivekotin, sen kun on sanottu soveltuvan myös koirien kynsien hiomiseen. Vähän erilaista kynsien pituuden hallintaa.

Ei olla vielä ehditty testaamaan sitä, mutta jos käy niin että se toimii vain pikkukoirien kynsiin, niin myyn oman osuuteni siitä pois.. Kirjoittelen testailukokemuksia tänne jos/kun muistan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs