Jäätä, kuraa ja irtokarvoja

20.3.2016


Karvaton kojjoottiiiii

Otsikko kuvaa tämänhetkisiä tunnelmia erittäin hyvin. Noiden mainittujen elementtien lisäksi on toki vielä luntakin jäljellä jonkin verran, ja lumihan on tässä vaiheessa sellaista kovaa "kuorta" joka esim. repii koirien polkuanturat auki.

Kevään inhottavin vaihe. Nyt saisi tulla joko uusi pehmeä lumikerros taikka supernopea sulatusaalto.


Karvanlähtösirkuksen loppukirin kunniaksi koitti koirien pesupäivä. Itse pesuhan oli taas ihan tyhmä operaatio ämmien mielestä, mutta tällä kertaa eivät jälkikäteen mököttäneet niin intensiivisesti kuin yleensä.

Päädyin ostamaan tätä shampoota. Hyvältä se tuoksui ja molempien turkit on nyt ihanan pehmeät, mutta vähän ihmetytti kun Peppi oli seuraavana päivänä yhtäkkiä tosi hilseinen, kuin lumimyrskyssä olisi talsinut. Ei siis ilmeisesti sopinut sen iholle kovin hyvin tms., taidan käyttää tuon purkin Pihlaan ja jatkossa ostan Pepille jotain muuta.

- - -
Random valitus:
Pihla lihoo helposti nykyään.. Tuntuu että sen ei tarvitse kuin vilkaista ruokaa, ja sitten se jo lihoo. Se leikkii ja juoksee päivittäin, ruokaakin saa mun mielestä just sopivasti, mutta ilmeisesti jotain kannattaisi nyt muuttaa. Turha nostaa stressiä tuollaisesta pienestä hyllyvyydestä, mutta näyttäähän tuo elukka paremmalta hoikkana.


Ylärivi, oikealla: Tässä tämä meidän Scholli-raspivekotin. Testattu on ja tehoaa jopa Pepin puunrungon paksuisiin kynsiin. Nyt pitäisi vielä kehittää hyvä rutiini leikkaamisen ja hiomisen tasapainotteluun.
Ylärivi, vasemmalla: tilasin uuden säkillisen nappulaa ja saatiin sen mukana tällainen tilaajalahja, söötti pehmokoira. Lahjoitin sen Waltterille, mun tytöt teurastaisi tuollaisen pienen pehmon nopeasti.
Alarivi, oikealla: Waltterin ja Pihlan leikkihetki...
Alarivi, vasemmalla: ...Ja vielä lisää niiden leikkiä. Kaverukset. ♥


Chihut oli meitä ilahduttamassa pari päivää, yllä kätevä kollaasi minilauman vierailusta.

Nämä pikkuisetkin ovat tavanneet mopsivauvan ja ovat siitä samaa mieltä Pepin kanssa: kunhan perhanan penska ei änge iholle riehumaan, niin se on ihan ok ja saa olla olemassa.


Ja penskasta puheen ollen, Waltteripäivitys: ikää on nyt 9 vikkoa. On se vaan niin söpö ja pieni ja pehmeä ja önnönönönnnööö tuitui!! ♥ Ihanaa kun voin käydä halimassa tätä otusta joka päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs