Nuuhkimista ja merkkailua

29.4.2016


Otsikossa taas tunnelmia tiivistetysti, eihän nuo piskiläiset muuta lenkeillä nyt teekään kuin ko. hommia..

Toivottavasti kesästä tulee lämmin kun tämä kevät on ollut melko pyllystä nyt. Joo, on toki aurinkoisiakin päiviä ollut, mutta enimmäkseen kylmää ja sateista. Lunta ja räntää on myös satanut (jännää että jouluksi ei aina saada lunta, mutta keväällä sitä kyllä tulee), ja eräänä iltana oli sellainenkin myrsky että ihan sai miettiä että eletäänkö tässä kevättä vai loppusyksyä..

Keväisin monet aloittaa kaikenlaisia puutarhaprojekteja, mulla taas on käynnissä parvekeprojekti. Tämä liittyy koiriin, koska niiden hengailupaikaksi sitä yritän sisustaa.

Pian tulee täyteen vuosi tässä kämpässä asumista, ja koko sen ajan oon enemmän ja vähemmän aktiivisesti yrittänyt miettiä että mitä sille parvekkeelle tekisi. Sen kissaverkottaminen on oikeastaan mahdotonta kun se ei ole sellainen perus parveke, vaan on yhdestä reunasta auki portaita kohti. Ja toisaalta, ex-kämpän parvekkeen vähäistä kissaliikennettä seuratessa tuli todettua että aika turhaa oli sen verkottaminen. Mun kateille riittää ulkomaailman ikkunasta kyttääminen ja valjaissa ulkoilu.

Halusin kuitenkin että koirat voisi oleskella siellä. Viime kesänä istuin usein niiden kanssa tuossa parvekkeella ja ne oli paalussa kiinni remmeistä, mutta se oli huono systeemi kun sotkeutuivat jatkuvasti niihin hihnoihinsa. Ihan täysin irti en niitä viitsinyt siinä pitää, eipä nuo varmaan siitä mihinkään lähtisi varsinkaan kun oon siinä katsomassa niiden perään, mutta naapureita saattaisi ahdistaa niiden irtiolo siinä kohtaa.
Keksin sitten että siihen yhteen avoimeen reunaan voisi asentaa portin, ja nikkaroinnista tykkäävä iskäni sitten sellaisen siihen tekikin.

Nyt pitäisi pestä parveke (sinne on talven aikana tullut vähän linnuncaccaa) ja ostaa sinne matto/makuualusta ja varmaan jonkinlainen penkki että voivat kytätä ympäristöä paremmin. Koirat tulee olemaan siellä vain valvotusti kun oon kotona, joten voi olla että tungen sinne myös jotain kasveja kasvamaan.

4 kommenttia:

 1. Vau, erityisen hienoja nämä ylimpänä olevat siluettikuvat!

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia nuo siluetit! Miten olet nuo ottanut tai millaisessa kelissä ja valossa? Ootko muokkaillut miten?

  Ihania mixejä kummatkin koirat, kuten sanoin lisäsin seurattavien listalle, tykkään kovadti!

  VastaaPoista
 3. Paljon kiitoksia ^^

  Nämä siluettikuvat on otettu pilvisenä iltana, kuitenkin valoisaan aikaan vielä, ja sitten oon kontrastia ja varjoja säätämällä muoksinut tuollaisiksi.

  VastaaPoista

 
template base by Designer Blogs