Titityy

15.4.2016


No niin, ämmäin juoksut sitten alkoivat. Molemmilla samana päivänä, jes! Hyvä, että rytmi jatkui tällaisena.
Ainoa huono puoli tässä rytmissä on se, että olisi aika kurjaa jos molemmille tulisi sitten kohtutulehduskin samaan aikaan. Toivotaan ettei niin käy. *Koputtaa puuta*

Toiset juoksupöksyt on vaan taas hukassa.. Mä en koskaan opi laittamaan niitä johonkin tiettyyn paikkaan seuraavia juoksuja odottamaan. Aina pesun jälkeen yhdet pöksyt katoaa mystisesti johonkin ja sitten niitä saa etsiä ties kuinka kauan, löytyvät ehkä sitten kun tiputtelu on jo loppumaisillaan.

Erittäin jännittävä kuukausi siis tiedossa, kuten aina juoksujen aikaan. Plääh. Joskus mä nämä vielä leikkautan!

Ainakin hiihtoladut on nyt vihdoin poissa ja päästään lenkkeilemään tuonne kuntoradalle ja lähimetsään. Sieltä vaan kaadettiin tosi paljon puita äskettäin.. Metsä on nyt harvempaa ja metsäkoneet mylläsivät osan siitä kuntoradan reitistäkin ihan mutamuusiksi. Kiva, kiitos.Tässä kuvassa on kaikki pielessä, mutta laitan silti. Teini 2v 11kk. Vähän pullava ja karvaton. Pitäiskö noita sen törröttäviä masukarvoja kuitenkin trimmata?!?!


Kelit on taas sellaiset että voi viedä katteja ulos. Lähinnä oon nyt vienyt Pipsaa, se kun tykkää ulkoilusta enemmän. Mummeli menee remmissä melkein yhtä sujuvasti kuin koira.

Pitäisi ostaa flexi, koirien remmit on turhan raskaat ja lyhyet tähän käyttöön. Uudet kissavaljaatkin pitää laittaa hankintalistalle.


Waltteri on ollut kuvioissa jo yli kuukauden verran. Peppi ei edelleenkään oikein tykkää pikkupojasta. Pihla ei enää niin maanisesti "fanita" pentua, mutta tykkää kuitenkin leikkiä sen kanssa vieläkin. Pihlakin kyllä varmaan toivoisi että penska vaihtaisi hampaansa jo, on ne sen neulahampaat niin hirveät.

On kiva seurata tämän pikku piraijan kasvua, siitä on tulossa tosi komea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs