Helteinen pikapäivitys

26.7.2016


Tuuletin huutaa taustalla kun näperrän tätä postausta tässä.. Ääripäästä toiseen on sää heitellyt taas, kylmistä sateista syöksyttiin tähän saunahelteeseen.

Uittamisen, yleisen vedellä läträämisen ja tuulettimen käytön lisäksi oon yrittänyt helpottaa koirien oloa tekemällä niille mehujäätä. Pakastekippoihin vettä ja sekaan vähän jotain koiranmakkaramössöä/nappuloita/nameja ja sitten vaan heitetään pakastimeen. Peppi lähtee aina aluksi ahmimaan omaansa (ylläri!), mutta jossain vaiheessa rauhoittuu nuoleskelemaan jotta jäistä herkkua riittää pidemmäksi aikaa.

Harmittaa kun on tullut kuvattua aika vähän tänä kesänä. No, pienikin kuvasaldo on tyhjää parempi, ja vielä on aikaa taltioida kesäisiä kuvia.
Pokémon GO on nyt olennainen osa meidän arkea. Täällä meidän semisyrjäisellä asuinseudulla taskumonstereiden etsiminen on välillä aika turhauttavaa kun ei tahdo löytyä mitään, joten ollaan käyty siskon kanssa kaupungin keskustassa metsästämässä.
Niillä reissuilla on tullut taas todettua että jos jostain syystä haluaisin asua keskellä kaupunkia (never!), niin nämä piskit kyllä pärjäisivät sielläkin hyvin - kulkevat kaduilla vailla stressin häivääkään ja keskellä vilkasta puistoa makoilevat rennosti kun me kovetut pokémonkouluttajat kytätään lurea.

Valitettavasti mun muutoin ihanasta kännykästä puuttuu gyroskooppiominaisuus jonka takia pokémonit eivät näy kameran ruudulla, vaan ainoastaan pelin omissa maisemissa (*köh*oliskotaasuudenluurinaika*köh*). Tämän postauksen peliscreenshotit ovatkin lähtöisin siskon kännykästä, eli kiitos ja ©!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs