Veljekset pentutreffeillä

22.11.2016
Laatukuvia taas! No mutta, on sentään yhdessä kuvassa tarkennus osunut johonkin.

Kauan suunniteltu eka visiitti Musti&Mirrin järjestämille pentutreffeille toteutui tänään. Pajun velipoika Käpy oli myös mukana. Jännitin itse tätä tapahtumaa etukäteen aika lailla kun mietin että mitä jos Paju leikkii siellä liian rajusti + ylipäätään aina tällaiset vieraiden kanssa kokoontumiset on vähän hankalia kun on tätä sosiaalisten tilanteiden jännäilyä.

ANYWAY, huolet Pajun leikkityylistä olivat täysin turhia, sillä penska ei leikkinyt ollenkaan vaan sitäkin jännitti tämä uusi tilanne niin ettei leikki nyt maistunut. Paju keskittyikin lähinnä kurkkimaan leikkikehästä tyyliin "tää on nyt ihan tyhmää hei, päästäkää mut pois täältä!". Käpy ja paikalla ollut kolmas chihu olivat täysin samaa mieltä.

Oli kuitenkin ihan mukava puolituntinen. Rauhoittumishetket alussa ja lopussa, tehtiin kevyttä katsekontaktiharjoitusta välillä ja pissitystaukokin oli otettu huomioon.
Valvoja oli mukava, porukkaa ei ollut liikaa ja pennut olivat kaikki aika fiksuja natiaisia. Vaikka mukana oli muutamia vähän isompia ja riehakkaampiakin tapauksia, ne antoivat näiden meidän ensikertalaisten olla rauhassa eivätkä lähtenet kiusaamaan niitä ollenkaan.

Voisin mennä uudestaankin. Ainoa huono puoli on treffien kellonaika joka vähän sotkee isojen tyttöjen ulkoilurutiineja.

Vielä pari random kuvaa, pikkupojat söpöilivät taas:


Tuo mustavalkokuva on tyylikkäästi blurrattu, eikös? Tuo kuva olisi ollut kiva taltioida Oikealla Kameralla kännykän sijaan, mutta milläs haet kameran kun nää nojaa suhun.. Mietin että voisin joskus kokeilla piirtäen jäljentää tuon "puhtaaksi", voi olla aika mielenkiintoinen projekti kun harvemmin tulee piirrettyä mitään realistista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs