Kylmää ja kuumaa

18.6.2017


Sään puolesta ei ole nyt ollut valittamista, mutta muuten tuntuu siltä, että meidän pikku risukasaan saisi paistaa aurinko vähän enemmänkin.. 😒
Pajun iho-ongelmat yltyivät yhtäkkiä ja Pihlan valeraskaus jatkuu yhä sinnikkäästi + tuntuu yltyvän sekin vaan.

Paju sai lääkäristä kutisemista estävää suihketta & hoitavaa lääkeshampoota, näillä läträtään ainakin kuukauden verran, ajetaan sillä pöpöt pois ja sitten tutkitaan tarkemmin mikäli kutina vielä jatkuu. Ruoan suhteen jatkan samalla linjalla ja syötän sitä peuraa.
Pihlaa pitää seurata että koska se nyt prkl lopettaa tuon sekoilun ja sitten VIHDOIN leikkauttaa se kun/jos se on mahdollista ennen seuraavien juoksujen alkua.. Eihän tää ole kivaa sille itsellekään.
Mutta hei, Pepillä on kaikki ihan jees ainakin toistaiseksi! 😌 *koputtaa puuta raivokkaasti*

Blogi-intokin kärsii kun näiden terveyshommien stressaaminen kaiken muun lisäksi vie voimia. Mutta kyllä me taas tästä noustaan!Wernerin 7v-synttäreitä juhlimassa, kuva otettu hetkeä ennen kuin Weksi repi tuon kukkaseppeleen palasiksi (ja söi osan siitä 😂)


Isoin ja pienin! 💕 (Pihla ei halunnut osallistua tähän yhteiskuvaan 😆)


Ennen Pajun ekaa shampookäsittelyä tuli käytyä ex-tempore-tyyliin PoGo-reissun päätteeksi uittamassa koiria. Pajun eka uintikerta, hyvin meni.


Laiskuus iski kuvien spämmäämisen suhteen just nyt, joten sanon nyt vaan vielä että meidän instasta löytyy kuvat esim. kolmikon uusista pannoista (osa niistä näkyy tosin tässä postauksessakin) ja Pajun päivitetystä sadevarustuksesta.

2 kommenttia:

  1. Aivan tajuttoman kivoja kuvia!! :)
    Tsemppiä kutinoihin, ne osaa olla ärsyttävä riesa kun harvoin tuntuu syy löytyvän samantien. Jospa shampoot ja ruokavalio tepsisivät!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! 😊
    Jep, tosi monenlaista syytä voi olla kutinaan, ei voi muuta kuin toivoa että tämä oli vaan sellaista "pinnallista" laatua joka hoituu pois tällä pesukuurilla!

    VastaaPoista

 
template base by Designer Blogs