Nyt on kunnollista

28.10.2017


Kappas vain, tulihan sitä lunta! Ja paljonkin. Tästä nyt tuleville vuosille mallia: TÄLTÄ näyttää kunnon ensilumi.

Nyt tulee taas sateinen sulatusaalto, mutta otettiin tästä lumesta ilo irti parhaamme mukaan (no, mä ja tytöt ainakin, Paju ei hirveästi arvosta lunta tällä hetkellä). Kyllä tämä raikas tuulahdus taas latasi akkuja ja piristi, nyt jaksaa taas jonkin aikaa rämpiä mutaliejussa uutta lumikerrosta odotellen..

Perhanan Paju muuten hukkasi tuon esim. edellisen postauksen kuvissa näkyvän keltaisen paidan. 😭 Ipana ei tosiaan ole ollut kovin innoissaan talven paluusta ja sen takia se on lenkeillä kulkenut mun takana angstisena.. Erään lenkin aikana se oli sitten jossain vaiheessa rimpuillut itsensä siitä paidasta ulos, enkä huomannut kun se kipitti siellä mun takana (tosi sulavin liikkein on riisuutunut kun ei ole tuntunut mitään nykimistä hihnassa tms.). Vaikka menin etsimään sitä heti, niin ei näkynyt missään, se oli kadonnut kuin tuhka tuuleen. Joku varmaan ehti nappaaman sen itselleen? Höh. 😡

Niin joo, keksin sille meidän instatunnukselle uuden nimen tovi sitten, se on nyt @thehoundstooththree!
Sopii kivasti blogin kanssa yhteen.4 kommenttia:

 1. Ensinnäkin - ihana banneri taas ♥
  Ja sitten asiaan: mikä on ja mistä olet tuollaisen pinkin toppatakin(?) löytänyt? Miten kestää menossa päällä? Mulla olisi pikkuajokille hakusessa jonkinlainen (kevyt)toppalomi niskaan, kotona ja lenkkeillessä se palelee (metsässä ei :D) ja metsästyksen jälkeen olisi hyvä heittää jotakin päälle, mutta en ole löytänyt mitään järkevää. Kaikki tuntuu rotkottavan miten sattuu kuten hevosillakin tuppaa loimet aina roikkumaan, eikä se ole kovin toivottu ominaisuus.

  VastaaPoista
 2. Pepin takista siis puhun! ☺

  VastaaPoista
 3. Ihanan raikas ulkoasu! Tulisipa tännekin taas lisää lunta. :D

  VastaaPoista
 4. Laura: kiitos! 😄
  Tuo on pinkki perusPomppa (https://pomppa.fi/tuotteet/peruspomppa/) ja voin suositella tuota kyllä! Tosi hyvin lämmittää kylmänarkaa Peppiä.

  Kuten kuvista näkyy, niin sen takaosa saattaa välillä valua vähän vinoon, mutta ei ole menoa ikinä haitannut ja sen saa nopeasti nykäisemällä takaisin paikoilleen, taikka sitten askartelee itse jotkut lenksut tuonne. Eli lievää roikkumista tämänkin kanssa joutuu sietämään, en ole kyllä itsekään löytänyt manttelia joka ei ollenkaan roikkuisi 🤔 Muuten tuo istuu hyvin.

  Toivo: kiitoksia! 😄 Joo ei täälläkään enää ole tällaiset maisemat, vain pieniä lumikasoja siellä täällä.. Uutta lunta mekin kovasti odotetaan :)

  VastaaPoista

 
template base by Designer Blogs