Lunta odotellessa

25.10.2017


- Huomennahan pitäisi sataa lunta koko maahan. Se olisi mahtavaa, mutta uskon vasta kun näen lunta tulevan.. On aiemminkin ollut näitä uutisia tyyliin "RAIVOKAS LUMIMYRSKY PEITTÄÄ KOKO SUOMEN ALLEEN!" ja sitten täälläpäin ei hitto vie tipu taivaalta hiutaleen hiutaletta.

- Pajulle pitäisi ostaa talvitakki, se siltä puuttuu vielä. Halusin sillekin Pompan, mutta riepoo se, että noin pienelle otukselle kasattu takki maksaa melkein yhtä paljon kuin Pepin kokoinen kaapu! Pomppa ei varmaankaan ole ainoa merkki jolla hinnoittelu menee tähän tyyliin, mutta otin sen nyt esimerkiksi kun sitä Pajulle harkitsin.
Luulisi, että kun materiaaleja on kulunut reippaasti vähemmän, olisi hintakin pienempi.. Mutta eii.
Jatkan hintavertailua, mutta tietysti takissa pitää olla laatuakin jotta penska tarkenee.

- Epäreilusti hinnoiteltuja koirantakkejakin enemmän mua ärsyttää nyt taas ihmiset jotka ei käytä minkäänlaisia heijastimia/valoja itsellään ja koirillaan ulkoillessaan tuolla hämärässä.. Ja sen lisäksi näillä tyypeillä on usein vielä mahdollisimman tummat vaatteet jotta varmasti sulautuvat tuonne huonosti valaistujen lenkkireittien pimeyteen! Aargh!
Ei ole niin helevetin vaikeaa laittaa jotain hohtavaa ylleen. Eikä heijastimissa ole mitään noloa! Mä kannan heijastinliiviäni ylpeydellä, samoin nuo koirat.

- Pakollinen juoksupäivitys: molemmilla ämmillä on juoksut päällä, Pepillä alkoi taas viikkoa myöhemmin kuin Pihlalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs