Kuvasatoa

26.9.2017


Eipä tässä taas mitään suuria uutisia ole kerrottavana, kunhan nyt kuvia halusin postata jotta blogi pysyy edes jotenkuten hengissä.
Normaalia arkea elellään ja kovasti odotellaan että koska päästään/päästäänkö sänkipeltoilemaan.. Täällähän taas vaihteeksi kylmyys ja sateet lykkää peltojen parturointia.

Pari sekalaista juttua:
- Pajun iho-ongelmat on saatu kesytettyä. Sopiva ruokavalio on koostettu kesän eliminaatiokuurien tulosten perusteella. Penska pystyy jopa syömään nappulaa!
- Oon nyt vasta innostunut Instan Stories-ominaisuudesta ja nykyään sinne tulee heitettyä sellaisia kännykkäräpsyjä joilla ei halua feediä sotkea. Meidän tilin nimi on vähän vaihtunut (@pihpeppaj) ja tulee vaihtumaan vielä uudestaankin kunhan vaan keksin jonkin uuden, paremman nimen..

Pajun uusi pimeiden aamu/iltalenkkien varustus:


...Eli heijastinhuivipanta ja vilkkuva valoriipus. Näiden lisäksi on myös heijastinvaljaat.
Oli hankalaa löytää riipus jossa olisi lyhyt tuo kiinnitysrinkula, liian pitkällä ketjulla varustettu valo kun olisi ollut Pajun tiellä sen liikkuessa.

Uudet vapaastijökötyskroppakuvat kaikista:

6v 8kk


4v 4kk


1v 1kk

Ruoantestaushommia


Mulla on ollut kauhea kriisi tämän uuden kotimaisen nappulan suhteen: toisaalta kotimaisuus on mahtava asia jota haluaa tukea, mutta sitten taas tämän sapuskan sisältö ei tehnyt suurta vaikutusta. No, ostin nyt ainakin tämän yhden säkillisen tytöille kokeiluun vihdoin ja viimein.

Vasta muutamia päiviä tätä on lapattu kippoon lihojen kylkeen, ja hyvin se ainakin maistuu (tai no, Pihla skippaa aterian välillä, mutta se tekee samaa muunkin ruoan kanssa). Heti kun kaadoin pussin sisällön säilytyskippoon, menivät tytöt haistelemaan sitä todella kiinnostuneina.

Monet tätä koirilleen syöttäneet ovat valittaneet jätösmäärän kasvusta, mutta itse en ole joutunut keräämään sen enempää sontaa kuin aiemminkaan. Vaikuttaisi siis siltä että mun koirille tämä ei ole läpipaskottavaa tavaraa.

Kännykkäkuvia muuten vaan


3 kommenttia:

 1. Mä syötin yhden pikkupussin tuota Hämettä ja sen perusteella maistui koirille hyvin ja muutenkin tuntui sopivalta näin pikakokeiluna. Sit tuli kisoista palkintoruokasäkkejä, niin syötellään niitä nyt pois, mut sen jälkeen koitan vielä sen isommankin pussin. Itse tykkäisin kanssa syöttää kotimaista kuivaruokaakin, kuten koitan itsekin syödä mahdollisimman paljon kotimaista ruokaa, mutta katsotaan nyt.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja ihanan sävyinen ulkoasu ♥

  VastaaPoista
 3. Aliel: kiva kuulla että teillekin on tuo sapuska sopinut :) Meillä tuo kymppipussi on myös jo syöty, mutten toistaiseksi ole ostanut lisää. Tuo meni meillä sellaiselle "vararuoka"listalle, tyyliin "ruokia joita voi hyvillä mielin ostaa marketista jos ei jaksa raahautua hakemaan muuta" :D


  Laura: kiitoksia! Itsekin olen tykännyt tästä ulkasta, vaikka pian se pitää kyllä johonkin talvisempaan vaihtaa :')

  VastaaPoista

 
template base by Designer Blogs