Mökkilife: Extreme Edition

22.11.2017

Tutulle mökille menokin voi tuntua varsinaiselta eräseikkailulta jos sinne menee näin talven kynnyksellä..
Myöhäisin ajankohta jolloin oon itse ollut mökkeilemässä on ollut elokuun loppua, joten nyt oli vähän erilainen meininki siihen verrattuna.

Reitti mökille oli vaivalloisempi kulkea, eikä voitu käyttää venettä tavaroiden kuljettamiseen kun järvi oli jotenkin päässyt jäätymään just sen verran ettei soutamaan pystynyt. Perillä alkoi pönttöuunin ruokkiminen ja tuskallisen hitaalta tuntuva lämpenemisen odottelu (tämä mökki on siis sähkötön).
Ei pakkasta ollut paljoa missään vaiheessa, mutta se vähäkin aiheuttaa vilunväristyksiä kun on taas tottunut plussakeleihin eikä ole tullut hengailtua vallitsevassa kylmyydessä noin kauan putkeen.

Huumori meinasi loppua jossain vaiheessa, mutta kyllä se siitä iloksi muuttui kun saatiin murua rinnan alle ja mökki lähti lämpenemään kunnolla. Ei lopulta tarvinnut edes nukkua villapaidat päällä, koiriltakin otettiin paidat pois ettei tule liian kuuma!

Selvittiinpäs! 😅 Omanlaisensa kokemus tuokin.
Ja itseasiassa vaikka vasta tänään sieltä kotiuduttiin, niin nyt jo aika kultaa muistoja ja mietin että voi kun olisi kiva mennä sinne uudestaan talvella niin, että olisi kunnolla lunta maassa.. 😍

Raahasin kamerankin mukaan, mutta mökillä ei vaan tullut kuvattua sillä. Jotta en olisi sitä ihan turhaan ottanut reissuun, pysähdyttiin kotimatkalla yhden pellon kohdalla ja räpsäisin siellä nämä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs