The Lääkärivisiitti Before Christmas

22.12.2017


Muutama päivä sitten rapsuttelin Pepin mahaa kun se retkotti selällään mun vieressä. Yhtäkkiä tunsin koskeneeni johonkin outoon ja aloin tunnustelemaan sitä kohtaa tarkemmin. Yhden tisun sisällä piileskeli ihan selkeästi joku pieni ja kovahko, just ja just ehkä herneen kokoinen patti.
Varasin heti ELL ajan tälle päivää. Oli ihan puhdasta tuskaa odotella että pääsee viemään Pepin ammattilaisen kopeloitavaksi, varsinkin kun olin erehtynyt Googlettelemaan kaikenlaisia pattijuttuja..

Peppi käyttäytyi lääkärissä kuin unelma, siinä ei tosin ole mitään uutta. Ei stressannut ollenkaan. Tämä lääkäri (jonka hoivissa oltiin ekaa kertaa) oli niin mukava ihminen, että sekin seikka teki tästä reissusta heti rennomman vaikka vakavalla asialla oltiinkin.

Lääkäri tutki käsin sen patin ja juteltiin nisäkasvaimista. Oon toki ollut tietoinen niistä, mutten kai hoksannut että Peppi tosiaan on jo niin vanha että näitä voi alkaa ilmestyä sen riesaksi.
Koska patti on niin pieni, ei näy ulospäin eikä koira oireile sen läsnäoloa ollenkaan (antaa myös koskea siihen, ei arista), tultiin siihen lopputulokseen että nyt vaan seuraan sitä tarkasti ja jos se alkaa kasvamaan niin heti poistoleikkaukseen. Jos se taas pysyy noin "tyynenä" niin sittenkin aion sen leikkauttaa irti, luultavasti tässä tulevana kevättalvena/keväänä, mahdollisesti sterkkaus sitten siihen samaan pakettiin.

Eletään päivä kerrallaan ja toivotaan ettei tuo patti tuosta riehaannu.. On jotenkin hämmentynyt ja epätodellinen olo. Sekoitus kahta tunnetta: "loppu on tullut!!11" ja "kyllä tästäkin selvitään".

Muistakaahan muutkin ikäneitojen omistajat tunnustella koirien hinkit läpi välillä että löytyy tällaiset yllätykset ajoissa.

Lääkärireissun jälkeen käytiin pienellä M&M-kierroksella, Peppi sai sieltä herkkua palkaksi. Ostin sieltä myös monta purkkia sitä koirien jouluruokaa jonka mainitsin edellisessä postauksessa!


1 kommentti:

  1. Minunkin nartulla tuli herneen kokoinen patti nisien seudulle, mutta lääkäri epäili sen johtuvan juoksuista jotka olivat juuri loppuneet. Taisi pari kuukautta mennä ja patti oli hävinnyt, en oikein vieläkään tiedä mikä se oli.
    Mutta on hyvä idea leikata tuo Pepin patti pois jos se ei siitä häviä, ettei vaan kerkeä leviämään. :)

    VastaaPoista

 
template base by Designer Blogs