Paju 2v

6.8.2018


Nämä kuvat on otettu ihan pirun myöhään pilvisenä iltana kun luulin että tänään, The PääPäivänä sataisi vettä. No ei, vaan oli paljon parempi sää kuin näitä ottaessa. En kuitenkaan jaksanut räpsiä lisää kuvia, joten..! Ei paljoa naurattanut Pajuakaan tuolla pimeässä heinikossa.. 😂

Anyway, postauksen pointti lienee ihan muualla kuin kökköjen kuvien selittelyssä:
Tänään tämä mainio pikkumies täyttää jo 2 vuotta!

Tämä tulee sanottua suunnilleen joka kerta kun jollain elukalla on synttärit, mutta vaikea uskoa että Paju on jo noin vanha! Ihan vasta äskenhän se oli sellainen hamsterin kokoinen vauvapallero.

Lahjaksi penska (on se vieläkin penska!) sai herkkuja rutkasti, kun viikonloppuna jyllännyt ribalekin on selätetty (Pajun elämän toka ribale, ei paljoa ole ollut vatsavaivaa).

Pajun elämän alkutaipale oli hankalaa yhtäkkiä puhjenneiden allergioiden takia, mutta sitten saatiin ruokavalio kuntoon, kutinat pois ja elo on siitä asti sujunut hyvin.

Paju on ollut juuri sellainen söpö ja hassu sylieläin jota siitä toivoinkin. Kutsuin sitä just hassuksi, mutta osaa se olla tosikkokin. 😂 Paju on myös siitä ihana että se on vähän tuollainen putkiaivo, simppeli, eikä kiero korkkiruuvi kuten nuo mun tytöt osaa olla. 😂

Vielä uusintakroppakuva Porin rannalta:

Poitsu on ehkä hitusen tuhti tällä hetkellä, mutta silti niin komea! Kohti timmimpää syksyä..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs