Telttareissu

19.8.2018


Viime viikon alkupuolella tuumattiin siskon kanssa että voisi olla kiva tehdä yhden yön telttareissu, ja perjantaina se suunnitelma sitten jo toteutettiinkin.

Paikkana oli Oravasaari, jonka ympäristössä ollaan yleensä syksyisin käyty sieniä ja puolukkaa poimimassa. Nytkin siellä oli tarjolla hulppeat määrät puolukkaa, maasto niistä ihan punaisena. Sieniä oli ehkä vähemmän kuivuuden takia, mutta niitäkin on jo rutkasti säilössä viime vuodelta.

Itsehän olen telttaillut viimeksi joskus muksuna, ja mun koirat taas eivät ole koskaan olleet teltassa. Viikolla käytiin kerran siskon takapihalla kokeilemassa että suostuuko nuo edes käymään teltan sisällä.
Varsinkin Pepin reaktioita mietin, kun se ei oikein tykkää ahtaista paikoista ja rapisevista asioista..

Kyllä kaikki kolme kuitenkin uskalsivat käväistä teltassa ilman minkään sortin "apua, äkkiä pois täältä!"-paniikkia, joten uskoin että yö tulee sujumaan ilman sen suurempia tuskailuja.

Meillä oli kaksi telttaa, sellaiset perus kupoliteltat molemmille porukoille.

Ilta vietettiin seikkaillen, kuvaillen ja nuotion äärellä istuen.

Kun oli aika painua telttaan nukkumaan, koirat olivat ihmeissään kun vetoketjut suljettiin. Hetken ne siinä oven ääressä seisoskelivat, kunnes sain ne tajuamaan että nyt olisi tarkoitus mennä makuulle.

Aivan hyvin mahduttiin kaikki pötköttämään siellä, ja vaikka Pihlakin on saavuttanut maximum karvattomuus-vaiheen, ei teltassa todellakaan tullut kenellekään kylmä missään vaiheessa. 😂

Lopulta koirat varmaan nukkuivatkin paljon paremmin kuin mä itse. Totesin olevani prinsessa, ja jos tästä yritetään tehdä meille uutta kesäperinnettä, niin jatkossa mun pitää ottaa mukaan paljon paremmat pehmusteet. 😂 Aamulla tuntui kuin selkä olisi murtunut kolmesta kohtaa rikkipoikki..

Yöllä satoi jonkin verran, mutta siihen oli varauduttu pressujen kera. Kosteutta tuli läpi vain vähän teltan reunoilta.

Kaiken kaikkiaan tykkäsin kyllä tästä kokemuksesta, tuo pehmusteasia pitää vaan seuraavalla kerralla ottaa paremmin huomioon 👍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs