Pienen pesukarhun seikkailut

29.9.2020


Arki rullailee aivan kivasti. Worna alkaa päästä jyvälle meidän rutiineista, ja on edistynyt monissa asioissa. Se esim. nukkuu välillä jo koko yön putkeen, hakeutuu ulos vessa-asioita tekemään kun hätä iskee ja kävelee aiempaa pidempiä pätkiä hihnassa suoraan riehumatta.

Ruokahaluakin on nyt enemmän, kun on alkujännityksestään päässyt yli. Ei tuo kyllä siltikään ole kovin intohimoinen ruokaa kohtaan. No, ainakaan ei tarvitse murehtia että se ahmisi.

Pihla on niiiin iloinen kun sillä on taas riehumiskaveri!

Isoin haaste mitä tässä nyt just työstetään on kynsien leikkaus. W antaa koskea tassuihin ja kynsiin, eikä pelkää kynsisaksia - mutta se inhoaa sitä tunnetta, kun kynttä leikataan. Se ei ole saanut kertaakaan kipeää kun nippaisen kynnen kärjen pois, mutta silti, jotenkin se tunne on sen mielestä aivan kauhea.

Nytpä siis usein hiplailen sen tassuja ja kynsiä sekä ihan vaan käsin että myös noilla saksilla (en siis leikkaa niitä joka kerta, kosken vaan), ja siihen sitten yhdistän kivoja juttuja, kuten kehuja ja herkkuja. Toivottavasti kynsienleikkuusta saadaan treenattua kivempi operaatio.

Ei puutu päivistä actionia tämän penskan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs