"Kato, onpa monta koiraa!"

10.10.2020


Jos saisin vaikka 0,50€ joka kerta kun kuulen tuon otsikossa näkyvän lauseen (tai jonkin variaation siitä), voisin uida rahassa kuin Roope Ankka.
Vaikka eihän neljä edes ole paljon. Ihan rookie numbers vielä!

Peppi on syönyt kiltisti lääkkeensä ja voi paremmin. Käytiin kontrollikäynnillä ja sieltä saatiin hyviä uutisia. Lääkkeitä muori napsii vieläkin ja vointia pitää seurata, ettei tule mitään romahdusta.

Worna kasvaa ja kasvaa. Korvat on nyt aika tukevasti pystyssä. 
Kaikenlaista se opettelee päivittäin. Näyttelyseisontaa, hihnassa kävelyä, vetohommiakin jo pohjustetaan suuntakäskyillä jne.
Tasapainottelen hommia kuitenkin, ettei tule penskalle "tietoähky" ja hämmennys kaikesta treenistä.

Siskon chihuihin ollaan yritetty Wornaa tutustuttaa, ne on kuitenkin myös olennainen osa tätä lähipiiriä, ovat usein mulla hoidossakin. Ulkona yhteislenkit jo sujuu aika hyvin, mutta sisätiloissa tunteet kuumenee ja W haluaisi kovasti kiusata pikkuisia - se riiviöityy, kun se huomaa ettei joku tykkää siitä..

On tämä ehdottomasti vilkkain pentu mikä mulla on ikinä ollut, mutta poweria ja tekemisen intoa mä toivoinkin, joten sain mitä tilasin!

Kynsienleikkaus sujuu hitusen aiempaa paremmin. Siedätystreeni jatkuu. Korvien putsaamista on nyt myös harjoiteltu, niihin antaa koskea hyvin.

Vein kerran pentua tuonne läheiselle lammelle vettä katsomaan. Se ei tyytynyt vain katsomaan, vaan ryntäsi veteen läträämään! Toivottavasti tykkää vedestä jatkossakin. Sadekelit ei silti ole kivoja - onneksi löytyi pienelle mopseilta ylimääräinen sadetakki lainaan.

Sänky ja sohva on nyt valloitettu.. Nukkukoot missä lystää - ja monenlaisia nukkumapaikkoja sillä täällä onkin.

Luonnetta piisaa, ja sitä jo aiemmin mainittua pässinpäisyyttä myös. Kun W ei halua mennä johonkin suuntaan, se tömähtää tonttiin makuulle.. Ja sitten mä nostan sen kerta toisensa jälkeen ylös jaloilleen.
Kaikenlaiset kakkahommat kiinnostaa, erityisesti jänönpapanat, ja niitähän täällä piisaa - no, otetaan ne hyvinä mahdollisuuksina "ei ota" ja "irti"-harjoitteluun..

Koipi ei nouse, tyttöpissailee vielä. Ei ole siis samanlainen "pentunero" kuin Paju, joka nosti jalkaa jo kahdeksanviikkoisena.
Sisäsiisteys edistyy, sisälle osuneita vessavahinkoja joutuu siivoamaan koko ajan vähemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs