Paukaneva 19.01.

19.1.2021Lähdettiin jälleen eväsretkeilemään. Huomenna on Wornan 6kk synttärit ja päätin, että tämä reissu oli sen lahja 😄
Oli tosi lauhaa, ylipukeuduttiin siskon kanssa molemmat, olisi pärjännyt helposti vaikka ilman takkia. Porukkaa tuli vastaan yllättävän vähän: päästiin jopa laavulle syömään eväät, kun siellä ei ollut ruuhkaa tällä kertaa.

W käyttäytyi ihan siivosti, kerran löysi jonkun hajujäljen jonka äärestä ei olisi halunnut tulla pois. Nähtiin korppi (enpä ole ennen nähnyt niitä livenä, komea lintu!), se tuntui kiinnostuneen meistä ja seurasi meitä hetken aikaa. Wornaa taas kiinnosti se sen käheä ääntely tosi paljon, penska olisi halunnut tutustua lintukaveriin lähemminkin.

Tuo screenshotti on sovelluksesta nimeltä Rundogo. Latasin sen kokeiluun, aivan kelpo appi. Kaikki perusjutut saatavilla ilmaiseksi, toimiva ulkoasu, ei häiritsevästi mainoksia joka kulmassa. Kiinnostuin tuosta, koska se on suunniteltu erityisesti koirien kanssa liikkumisen seuraamiseen.
Tuo kävelyvauhti on toki vain mun osalta mitattu, kun ei mun koirilla mitään älypantoja sentään ole. Pajukin tuli aika samaa vauhtia kuin mä, mutta Pihu ja varsinkin Worna juoksivat lähes koko matkan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs