Paju 5v

6.8.2021


Mun ihana (ja edelleen *k√∂h* hieman pulleaūüôą) pikkupoika t√§ytt√§√§ t√§n√§√§n viisi vuotta!

Miten voi olla mahdollista?! Ihan äskenhän se oli vasta tulossa mulle: pohdin sille nimeä ihan innoissani, ostelin pienen pienelle pennulle varusteita... Tuntui kuin olisin haalinut marsulle tavaraa, ja sitä kokoluokkaahan sellainen pieni hihunalku onkin - tai olisiko hamsteri osuvampi vertaus..?


Mit√§ enemm√§n ik√§√§ Pajulle tulee, sit√§ enemm√§n se muistuttaa luonteeltaan edesmennytt√§ is√§√§ns√§ Nemoa - niin hyv√§ss√§ kuin pahassakin ūüėÖ❤️️ Ehk√§ siit√§ viel√§ kehittyy samanlainen hurmuri kuin is√§st√§√§n, nytkin kyll√§ jo esim. koirapuistossa se on varsin suosittu ja usein kiert√§√§ sylist√§ syliin, vaikuttaa nauttivan saamastaan huomiosta.

Kotimatkalla töistä lähdin saalistamaan Pajulle jotain synttäriherkkua. Aikaa oli rajatusti ja päädyin ihan perusmarkettiin - yllätyin kun onnistuin löytämään sieltä jotain kanipohjaista märkäruokaa. Ei ole nimittäin ihan helppoa tuolla lailla nopeasti löytää moniallergiselle koiralle sopivaa syötävää sieltä Pedigreepurkkien seasta.

Haluaisin pojalle myös uudet valjaat, mutta en tiedä pystynkö oikeuttamaan moista ostosta - sen nykyiset valjaat kun ovat vielä ihan ehjät - mutta niin tylsät! Katsotaan, miten tilanne kehittyy... Tämä valjashommahan tuntuu Pajun kohdalla olevan ikuisuusprojekti: on ilmeisesti mahdotonta löytää valjaat jotka sopisivat Pajulle niin, että niitä olisi sen mukava käyttää JA olisivat vielä hienotkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs