Paju 6v

14.8.2022


Mun ihana pieni tuittupäinen mönkiäinen eli Paju juhli 6v synttäreitään tuossa vähän päälle viikko sitten (06.08.)! Mulla on nykyään pieniä hankaluuksia saada tänne mitään kirjattua ilman jonkinlaista viivettä, mutta niinhän sitä sanotaan, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan..

Synttärisankaria lahjottiin lähinnä sen suosikkiherkuilla, siitä se tykkää. Ensi vuonna teen sille kakun! Noille isoille en vaivaudu tekemään sellaisia, koska niille ei kuitenkaan kelpaa, ja sitten ketuttaa - chihun kokoisen otuksen kohdalla taas ei haittaa, vaikka sen minikakusta jäisi osa syömättä. Pajun suhtautuminen ruokaan on aika jännä, kun toisaalta se on pohjaton syöppö, mutta samalla saattaa helpostikin nyrpistellä sapuskalle.

Vielä yksi lahja on antamatta, toki se on sellainen jota herra Pazuzu ei itse välttämättä osaa arvostaa: uusi sadetakki. Edellinen on tullut tiensä päähän, toki toimittaa virkaansa vielä siihen asti että uusi löytyy. Mulla on aika tiukat vaatimukset sille takille, joten metsästys jatkuu vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs