Kaikki sinisen sävyt

22.1.2024


Mun uskollinen 85mm linssi on ollut poissa kuvioista jo pari vuotta, kun vaikutti vahvasti siltä että se on tullut tiensä päähän. Erroria pukkaa, homma ei pelitä, ja Googletuksen perusteella ko. ongelma ei ole mikään simppeli korjattava. Oon ollut tuon obiskan tilasta aika murheellinen, kun sillä ei ole pelkästään kiva kuvata, vaan sillä on jo tunnearvoakin!

Onneksi en ollut siitä hankkiutunut eroon kuitenkaan. Joulun alla epätoivoisena tökkäsin sen yhtä tunnearvokkaaseen ikivanhaan 1100d-runkoon kiinni, ja kas, siinä se toimii?? On se pari kertaa väläyttänyt sen errorin siinäkin, mutta oon silti pystynyt ihan kokonaisia kuvaussessioita vetämään sillä alusta loppuun! Oon tästä hyvin hämmentynyt, mutta iloinen.
Tosin nyt kun oon zoomiputkella kuvaillut kauan, niin kiinteään tottuminen ottaa taas oman aikansa.

Mitä näistä itse kuvista sanoisi.. Joo, Pihlalla on takki niskassa. Sen turkki on tuollainen, no, sterkatun vanhuskoiran höttöturkki. En enää ihan täysin luota sen "lämpöominaisuuksiin", joten -15° ja sitä kirpeämmillä pakkasilla takitan muorin varmuuden vuoksi. Tossut laitan sille -20° ja sitä alemmissa lukemissa. Mikä logiikka, miksei vaan saman tien laita niitä kun pukee takinkin? No, Pihu inhoaa tossuja ja vaikuttaa pärjäävän ilman ihan hyvin, joten vältän niiden laittamista viimeiseen asti.

Vihdoin myös kuvia Pajun ihanasta piposta! Vielä pitäisi ottaa joku yhteiskuva jossa näkyisi meidän mätsäävät pipot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs