Tältä näytti tammikuu

31.1.2017


Linnut laulaa..
Iltapäivisin on välillä tosi valoisaa..
Pihla aloitti karvanlähdön..
Koirat kantaa kuravettä sisälle lähes joka lenkin jälkeen..


Niin siis mitäs vuodenaikaa tässä nyt eletäänkään..? 😒


Eilen toteutettiin siskon kanssa pitkään suunniteltu nevaretki. Siellä piti käydä jo aiemmin tässä kuussa, mutta silloin oli niin pimeää, liukasta ja sateista että siirrettiin suunnitelmaa. Eilen sääolosuhteet olivat muuten hyvin pitkälti samat, mutta ei sentään satanut mitään, joten voitiin ihan hyvin mennä. 😂

Mukana oli yhteensä 4 chihua, 2 seropia ja 1 mopsi. Melkoinen porukka siis. Tästä määrästä 3/7 koiraa (Pihla, Käpy ja Waltteri) oikeasti nauttivat tästä reissusta, loput näyttivät aika nyrpeää naamaa, mutta ihan ymmärrettävää: ei ollut kaikkein miellyttävin visiitti tämä kun sai koko ajan pingviinitepsuttaa ja pelätä että liukastuu.
Pajulle, Käpylle ja Waltterille tämä oli eka retki tuonne. Kaikki nuoret käyttäytyivät fiksusti irti, oltiin ylpeitä!

Kesken reissun tuli vastaan todella kovalle tasolle nostettu väärän joukkueen hallitsema Pokémon Go-gymi. Oli hämmentävää löytää gym korvesta, suon keskeltä! Haluttiin kovasti vallata se ja niinpä sitten alettiin hakkaamaan sitä raivokkaasti (toki samalla koirien touhuja seuraten).
Yhtäkkiä tuohon aukealla alueelle alkoi osua luihin ja ytimiin tunkeutuva kylmä tuuli joten meidän oli pakko luovuttaa ja lähteä kotiin ennen kuin porukan pienimmät jäätyvät pystyyn.

Räpsin siinä sitten vähän kuvia ennen kuin käännyttiin takaisin. Pajusta en harmikseni saanut yhden kännykkäkuvan lisäksi muita kuvia, se kun oli kaikkein pahiten kylmissään ja oli pakko kantaa se lämpimässä sylissä takaisin autolle. Voi mun pientä poikaa.

En kiusallanikaan sano minkä tiimin gymi se oli ettei kukaan revi tästä mitään epäsuoraa voitonriemua (ei mennyt tunteisiin. Ehei.) 😛!

Alla vielä kännykkäkuvat ja video josta voi bongata kaikki 7 koiraa.- - - - - - - - - - - - - - -


In other news..
- Kun yksi "juoksupakolainen" lähti (Nemo pääsi palaamaan kotiinsa), toinen tuli tilalle. Wilima on ollut meillä nyt pian 2 viikkoa hoidossa juoksujensa takia. Paju ei vielä tajua mitään lisääntymishommista joten siitä ei ole vaaraa, mutta varmuuden vuoksi eristän ne omien poissaolojeni ja öiden ajaksi.
Wilimakin on viihtynyt meillä oikein hyvin, on se ollut yökyläilemässä aiemminkin.

- Paju ei osaa nyt päättää olisiko se herkkis vaiko ei. Torumisen aihetta on ollut nyt jonkin verran kun penska on keksinyt että esim. kenkiä olisi kiva järsiä. Välillä kun sitä kieltää/toruu ihan perus tiukalla äänensävyllä, se loukkaantuu siitä tosi pahasti ja palautumisessa kestää kauan (mököttää, käyttäytyy ikään kuin olisi saanut selkäänsä ja pelkäisi mua). Sitten taas välillä vaikka ärähtäisin sille niin se on ihan OK asian kanssa, tottelee heti tai hetken päästä vielä vähän kokeiltuaan, muttei pahoita pientä mieltään. Niin omituista touhua!

- Paju on löytänyt intohimon kohteen, suosikkispesiaaliherkun. Paras nami ever: ruissipsit. Mikään lihaherkku ei voita näitä. Tekisi varmaan vaikka kärrynpyöriä näitä saadakseen.

- Ja vielä lisää Pajuasiaa: se täyttää ihan just 6kk! Mitä ihmettä? Miten..? Nyt jo..? Ja se on vieläkin niin kovin pieni. Vähän saisi kyllä vielä venyä.

- Pepillä ja Pajulla on uudet pannat, molemmat näkyvät tämän postauksen kuvissa. Pepillä on se synttärilahjaksi ostettu panta ja Pajulla Rukka-panta joka lähti mukaan superhalvalla M&M-alelaarista.

- Kulujen kirjaus ei ole unohtunut. Julkaisen kulut vuoden lopuksi yhtenä pitkänä listana, jos nyt ylipäätään kehtaan laittaa sen esille.


"Vau, joku on tähdännyt kakkansa tähän kannolle!" (Tai no, en ole varma onko tuo puunpala vai jonkun pökäle)


Jäällä piehtarointi ei vaan ole niin kivaa kuin lumella...


Tämäkin kuva liittyy PoGo-puuhiin: nämä tytöt olivat mun henkisenä tukena mukana kun pyydystin pitkään dexistä puuttuneen Scytherin..!

3 kommenttia:

 1. Apua kun teillä on lumetonta! :D en kaipaa noita kelejä yhtään..

  Kuulet varmaan kyllästymiseen asti, mutta ihanan tunnelmallisia kuvia edelleen ♥

  Kiitos muuten kommentistasi! ☺

  VastaaPoista
 2. Oho siellä ei siis ole yhtään lunta :o Meillä on vähän, siis niin että sentin kerros lunta peittää jääkerroksen, etkä näe missä on liukasta -.-

  Mistä tuo Pepin panta on? Se on ihana ♥ Tuollaista leveää vahvaa pantaa olen etsnyt Väinölle jo hetken, mutta kun värit ei koskaan miellyttä.

  VastaaPoista
 3. Laura: Juuh, tällaista meillä täällä, on kyllä kurjaa.. En voi muuta kuin toivoa että ihme tapahtuisi ja saataisiin vielä lunta :D
  Kiitos!

  Irvikissa: Ei oo lunta ei, en suostu laskemaan noita yksittäisiä lumilänttejä lumeksi..
  Tännekin saattaa välillä tulla sellainen millin paksuinen "tomusokerikerros" joka just ihanasti kätkee jään alleen ja sulaa muutaman tunnin päästä pois sekin vähä.. :D

  Tuo panta on Koipeliinilta (http://www.koipeliini.fi/), tekevät hienoja valmiita pantoja ja mittatilauspantoja myös, eli sieltä vois saada just sen värisenä kuin haluaa :)
  Itekin tykkään hirveästi tällaisista tosi leveistä pannoista, ainakin Pepille sopivat tosi hyvin.

  VastaaPoista

 
template base by Designer Blogs