2017-1

11.1.2017Aloitan tällä kertaa blogivuoden ihan vaan kännykkäkuvilla ja listamuotoisella sekalaisella asialla kun muuta päivitettävää ei vielä ole.

- Pajun eka joulu meni hyvin.

- Ja samoin se uusi vuosi. Pepin synttäripostauksen julkaisun aikoihin pahin pommitus ei vielä ollut alkanutkaan, mutta ei Pajun mieliala siitä mihinkään muuttunut kun ilta/yö eteni. Ihan normaalisti se kävi takapihalla asioimassa. Myös Pajun velipoika Käpy ja mopsinaapuri Waltteri selvisivät ensimmäisestä vuodenvaihteestaan kunnialla ilman pelkoa.

- Heti vuoden ekoina päivinä tänne tuli jonkin verran lunta ja hirmupakkaset päälle. Ihan viime tammikuun lukemiin ei päästy, mutta lähelle kuitenkin. Pakkasellakin Paju teki asiansa ulos urheasti, ei tullut takapakkia sisäsiisteyteen.

- Musta on tainnut tulla nössö, ei yhtään huvittanut ulkoiluttaa kameraa kun mittari näytti -20°, ja siksi ei nyt vielä olekaan muuta tarjottavaa kuin kännykkäräpsäisyt. Häpeällistä! Nythän täältä taas suli lumet ja vettä vaan sataa.. Toivottavasti talvi tulee pian takaisin, sitten korjaan erheeni ja kuvaan kuin viimeistä päivää.

- Pajun sisäsiisteyteen palatakseni, sen suhteen tilanne on oikein hyvä. Matot ovat saaneet palata lattialle, palasivat jo ennen joulua, sehän oli se meidän tavoite. En muista koska viimeksi olisin joutunut siivoamaan tortun sisältä. Muutama päivä sitten kävi niin, että ensin penskalta pääsi ilopissi kun tuli mieluisia vieraita ja sitten hetken päästä se vielä merkkasi sisällä ensimmäistä (ja toivottavasti viimeistä) kertaa ikinä. Yritti tähdätä verhoon, muttei osunut.. Ja jäi kiinni itse teosta. Noita kahta peräjälkeen sattunutta lirautusta lukuunottamatta en ole myöskään pissivahinkoja joutunut siivoilemaan pitkään aikaan.

Yleisesti ottaen tämä hihunpennun sisäsiisteyskoulutus on ollut helpompaa kuin etukäteen ajattelin sen olevan. Olin lukenut liikaa kauhutarinoita chihuista jotka eivät ikinä tajunneet sisäsiisteyden ideaa vaikka omistajat parhaansa yrittivät.

- Aina vuoden lopussa monissa koirablogeissa näkyy kululaskelmia vuoden ajalta. Oon aiemmin ajatellut että itse en siihen hommaan lähde koska hyi apua, tieto lisää tuskaa.. Mutta kuinkas kävikään, nyt on kännykkään asennettuna sovellus jolla saan helposti kirjattua ostoksia. Kovin yksityiskohtaista listaa en jaksa vääntää ainakaan nyt ekalla kerralla eikä ole mitenkään varmaa että tämä edes valmistuu.. Voi olla että jossain vaiheessa unohdan kirjata muutamia ostoksia ja sitten mielenkiinto loppuu. No, kokeilen ainakin.

Syy siihen miksi haluan laskea kuluja on lähinnä se tunne, että ainakin ruokintaan uppoaa liikaa rahaa. Siis tietenkin elukkojen ruokkiminen maksaa, mutta tuntuu siltä, että voisin toteuttaa tätä samanlaatuista ruokintaa vähemmällä rahanmenolla jos shoppailisin sapuskaa vähän fiksummin. Ehkä tämä kauheiden numeroiden tuijottaminen voisi saada aikaan jotain älynväläyksiä ja säästöinspiraatiota.

- Nemo viihtyy meillä ihan hyvin, vaikka tietysti haluaisi jo palata kotiin. Reipas vanhus, eiköhän se pian pääse kotiutumaan. Nemo niin tykkää lumesta, senkin takia toivon että sitä sataisi uusi kerros pian.
Nempula innostuu välillä leikkimään Pajun kanssa, mutta kun leikki menee liian rajuksi ja/tai papan huumori loppuu, niin sitten saa penska tiukkaa palautetta. Paju kyllä kunnioittaa vanhusta, vaikka vähän sitä härnääkin.

- Paju täytti 5kk, saadaan vielä ainakin ensi viikolla käydä vähän yliajalla M&M-pentutreffeillä. Pajua ei varmaan liiemmin haittaa vaikka treffeillä käynti loppuu, sehän on alusta asti ollut siellä vaan sinnikkäästi sitä mieltä että "ei oo kivaa, vie mut pois täältä.". Ohjaaja toivottikin onnea sen koulutukseen jatkossa kun se on niin periksiantamaton, hahah.

- Paju on oppinut harjoittamaan kevyttä roturasismia. Käytiin äiteen kanssa viikonloppuna pienessä mopsitapaamisessa eräässä koirapuistossa ja otin Pajun mukaan (yritin kuvata siellä, mutta valitettavasti oli jo liian pimeää). Siellä oli aluksi mopsien lisäksi yksi oikein kiltti cavalierpoika. Cavalierille piti äksyillä kun tuli lähelle, mutta jännästi kaikki mopsit saivat olla rauhassa ja nuuskia penikkaa ihan niin paljon kuin halusivat...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs