Peppi 6v

31.12.2016


Vuosi on taas kulunut ja on Pepin synttäreiden aika. Siispä isot onnittelut rakkaalle matamilleni!

Postauksen tähdeksi pääsi nyt kännykkäkuva joka on otettu kevättalvella - päätin skipata synttärikuvauksen nyt, kun ulkona on taas niin karmeat kelit eikä meitä kumpaakaan huvittanut mennä mihinkään liukastelemaan kameran kanssa.
Tykkään kyllä tuosta kuvasta paljon. Blogin puolella sitä ei ole aiemmin nähtykään, mutta Instassa tuo oli yksi tämän vuoden tykätyimmistä kuvistani. Tämä on tosin hitusen paranneltu versio, poistin taustalta puiden oksia.

Aina koirien synttäreiden lähestyessä suunnittelen leipovani niille kakun, mutta ikinä se suunnitelma ei toteudu, vaan päädyn ostamaan jotain muuta valmista herkkua. Nyt kasasin Pepille jonkinlaisen, öh, kakkuleivän. En muistanut ottaa annoksesta kuvaa ennen kuin syötin sen synttärisankarille, mutta siinä oli ruisleivän päälle kasattuna keitettyä porkkanaa, omenaa ja piimää.

Kakunsyöntivideo:

Muita lahjoja:
- mahdollisesti joku uusi panta, tilaan sen vasta kun posti alkaa taas kulkemaan luotettavasti..
- possunnahkapururulla

Vuoden vaihtumisen odottelu on sujunut rauhallisesti. Paju ei ainakaan vielä ole osoittanut pelkoa rakettien ääniä kohtaan, ei vaikka jotkut riemuidiootit poksauttelivat pommeja ihan tässä tämän talon etupihan lähellä.

Meillä on täällä Nemo-chihuvanhus nyt jonkin aikaa hoidossa, vanhaherra kun "pakoilee" kotonaan juoksuilevia narttuja. Nemokaan ei piittaa raketeista ollenkaan, joten Pajulla on ympärillään paljon vanhempia koiria jotka näyttää sille hienosti mallia rauhallisuuteen.

Hyvää uutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
template base by Designer Blogs