Joulu 2k16

24.12.2016


HYVÄÄ JOULUA!

Niin, sieltä se joulu taas tuli!
...Ja se on jälleen täysin lumeton. Ei yllätä yhtään, ja valitettavasti tähän alkaa tottua.

Onneksi ehdin kuitenkin taas ottamaan tyttöjen joulukuvan lumiseen aikaan. Pajun kuva on otettu erikseen ja sisällä koska sisätiloissa poika jo malttaa istua nätisti paikoillaan, mutta ulkona kontti ei vaan vielä tahdo pysyä tontissa. Päätin antaa sille armoa nyt ja helpon aloituksen joulukuvauralle. Eiköhän se ensi vuonna kökötä samassa rivissä tyttöjen kanssa.


(Tärkeä huomautus: tuo peuratarra seinässä on siinä läpi vuoden, ei ole mikään joulutempaus!)

Mulla on melkein joka vuosi ollut jossain nurkassa pikkuriikkinen muovikuusi, mutta tänä vuonna olohuonetta koristaa "täysikasvuinen" kuusi. Muovinen se tämäkin on, pakko olla kun en enää pysty olemaan oikean kuusen kanssa samassa huoneessa kauan, tulee flunssainen olo (jotain allergiaa kai).
Tämä on saatu tutulta ilmaiseksi, on nähnyt monen monta joulua mutta edelleen se jaksaa tönöttää oikein ylväästi.

Kun koristelin kuusta, sain jatkuvasti hakea Pajulta koristeita pois - se kun tykkäsi nyppiä niitä alaoksilta irti. Sittemmin kuusi on saanut olla rauhassa, Lulu vaan saattaa välillä käydä läpsäisemässä siitä yhden koristeen alas jostain päin.


Ja siinä vielä elukkojen lahjat (glitteriporo mukana vain koristeena, vaikka varmasti esim. Peppi silppuaisi sen mielellään). Melko herkkupainotteista jälleen, mutta pitäähän jouluna olla herkkuja. Sheba vaan jotenkin aina kuuluu mun kissojen jouluun.

1 kommentti:

  1. Meillä ei pitkästä aikaa tarvinnut arpoa, että tuleeko joulusta musta vai valkoinen, kun lunta tuli jo muutama viikko ennen ja sen verran paljon, että riitti jouluun asti viikon suojakelinkin jäljiltä, vaikka siitä vähän vähenikin. :)

    VastaaPoista

 
template base by Designer Blogs